DEVOJČICA UMIRALA U MUKAMA NAKON ŠOPINGA: Majka se na sudu pravdala da je iz VRELOG auta uzela namirnice, ali je dete ZABORAVILA!

Autor:

Svet

22.10.2023

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica je pronađena bez svesti na zadnjem sedištu vozila Tojote, u kojem je temperatura dostigla 51 stepen Celzijusa.

DEVOJČICA UMIRALA U MUKAMA NAKON ŠOPINGA: Majka se na sudu pravdala da je iz VRELOG auta uzela namirnice, ali je dete ZABORAVILA!

Foto: Republika/ilustracija

Žena čije je dete preminulo nakon što je ostavila svoje trogodišnje dete pet sati u vrelom automobilu dobiće uslovnu slobodu u roku od manje od dve godine.


Vrhovni sud Kvinslenda je osudio Lauru Rose Peveril na sedam godina zatvora zbog smrti njene ćerke u novembru 2020. godine.

Sud je informisao da je mala Riley Rose Black ostala sama na zadnjem sedištu zaključanog automobila više od pet sati tokom toplih dana, kada se unutrašnja temperatura podigla na 51,5 stepeni Celzijusa.


Peveril, koja ima 39 godina i živi u Taunsvilu, Kvinslend, priznala je krivicu za nesvesno izazvano ubistvo u aprilu.

 

 

U završnim izjavama, tužilac David Nardone je sudu rekao da su ekstremno visoke temperature unutar vozila "prosto nepodnošljive." Objasnio je da je Riley prošla kroz "neizmernu agoniju" pre nego što je umrla.

Devojčica je pronađena bez svesti na zadnjem sedištu vozila Toyota Prado, a temperature tog dana su prelazile 31 stepen Celzijusa.

Nardone je sudu objasnio da su Peveril i njen partner tog dana otišli po kupovinu, parkirali Prado na mestu bez hladovine i izvadili kupljene namirnice, ali su zaboravili Riley. Tek kada je Peveril otišla da pokupi svoju drugu decu iz škole, otkrila je Riley na svom sedištu.

Mala devojčica je hitno prevezena u bolnicu, gde je preminula od posledica toplotnog udara ili disfunkcije termoregulacije, pri temperaturi tela od 41 stepena Celzijusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading