DETALJI JEZIVE NESREĆE KOD ZRENJANINA: "Reno" sleteo s puta, devojčica (3) nije imala šanse - majka upravljala automobilom!

Autor:

Hronika

18.10.2023

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Automobilom “reno” upravljala je mlađa ženska osoba (23) iz Melenaca.

DETALJI JEZIVE NESREĆE KOD ZRENJANINA: "Reno" sleteo s puta, devojčica (3) nije imala šanse - majka upravljala automobilom!

Foto: Shutterstock

Nesreća

Devojčica (3) iz Melenaca poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u utorak uveče, oko 22 sata, na delu puta između tog sela i Zrenjanina.

Automobilom “reno” upravljala je mlađa ženska osoba (23) iz Melenaca, majka nastradale devojčice. Kako je Kuriru potvrđeno u zrenjaninskoj policiji, ona je zadobila lakše telesne povrede. Nažalost, pomoći za njenu trogodišnju ćerkicu nije bilo. Stradala je na licu mesta. Iako je najpre plasirana vest da je prethodne noći na toj deonici došlo do lančanog sudara, zapravo je iz još neutvrđenog razloga, “reno” sleteo sa puta:

- Automobil se kretao iz Zrenjanina ka Melencima. U automobilu je bila još jedna putnica (19). Ona je zadobila teške telesne povrede. Zbrinuta je u zrenjaninskoj bolnici - rečeno je u policiji, piše Kurir.

Drugi detalji u vezi sa najnovijom tragedijom na vojvođanskim putevima nisu poznati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading