UŽAS KAKAV SE NE PAMTI: Majka izletela u dvorište da upuca psa, pa UBILA ĆERKU! Na sudu je donesena NAJNEVEROVATNIJA PRESUDA

Autor:

Razonoda

08.10.2023

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ženu je probudio glasan lavež, pa je sa pištoljem izašla napolje ne razaznajući šta joj se tačno dešava pred očima

UŽAS KAKAV SE NE PAMTI: Majka izletela u dvorište da upuca psa, pa UBILA ĆERKU! Na sudu je donesena NAJNEVEROVATNIJA PRESUDA

Foto: facebook/Laramie Moffett

Larami Mofe sa psom

Amanda Majrin Mofe (43) iz gradića Novate u Oklahomi proglašena je krivom za ubistvo ćerke Larami (16) koje se desilo pre tačno pet godina.

Međutim, majka će provesti samo osam godina iza rešetaka, što je šokiralo javnost, pošto je utvrđeno pod kakvim je okolnostima ubila svoju ćerku.

Tragedija se dogodila 5. oktobra 2018. godine kada je Amandu usred noći probudio lavež komšijskog psa.

Odmah je zaključila da je u njenom dvorištu budući da je čula glasno mjaukanje svojih premalih maca koje su spavale na verandi.

Jedna od mačaka zapomagala je na takav način da je Amanda zaključila da je pas upravo ubija. Zato je uzela pištolj i izletela u dvorište.

Kako je bio mrkli mrak, nije mogla da razazna ko je ispred nje, pa je umesto psa upucala ćerku koja je pokušavala da razdvoji psa od mačaka.

Republika

Foto: Nowata County Sheriff's Office printscreen

Amanda je u mraku ubila ćerku

Šesnaestogodišnja Larami pala je kao pokošena na pod i nije joj bilo spasa, pošto je majka bila precizna u pucanju.

Odmah je pozvala policiju i hitnu pomoć i priznala je krivicu. Međutim, na sudu nije sve teklo onako kako je zamislio državni tužilac.

Amanda Mofe optužena je za prvostepeno ubistvo sa predumišljajem što je bila greška jer nije imala nikakvu nameru da ubije ćerku već psa. Tako je bar protumačeno tokom suđenja.

Zato je optužnica poništena i predmet je stajao u fioci pune četiri godine, sve do ovog proleća kada je reaktiviran.

Zato je Amanda tek sada proglašena krivom i umesto 20 godina koliko se pretpostavljalo da će provesti u zatvoru, biće “samo” osam jer je odmah priznala krivicu, pokajala se i rekla je da nije imala nikakvu nameru da ubije Larami.

Državni tužilac poručio je javnosti da svaki vlasnik oružja mora pažljivo da postupa s njim.

- U ovom slučaju tragedija se dogodila zbog nepažnje. Ovako nešto ne sme više da se ponavlja. Svako ko ima oružje mora da zna kako da rukuje s njim, pre svega u kakvim životnim situacijama - rekao je tužilac Klinton Džonson.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading