OGLASIO SE MILOŠ VAZURA: Evo ŠTA kaže o DUGOVANJIMA Partizana! Optužio Duljaja DA LAŽE!

Autor:

Sport

22.10.2023

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva dana nakon utakmice u Subotici konačno je progovrio i direktor crno-belih.

OGLASIO SE MILOŠ VAZURA: Evo ŠTA kaže o DUGOVANJIMA Partizana! Optužio Duljaja DA LAŽE!

Foto: Starsport

Miloš Vazura

Pobeda Partizana nad Spartakom u Subotici ostavila je crno-bele na čelu Superlige Srbije, ali je ostavila i gorak ukus navijačima posrnulog giganta.

Igor Duljaj imao je emotivni slom pred kamerama, a kako je rekao "ne može više da laže igrače" koji ne primaju platu, strepe od izbacivanja iz stanova, a nemaju ni deci za mleko.

Nakon prospavane dve noći, svoju verziju priče izneo je Miloš Vazura, prvi operativac kluba iz Humske.

- Zaista ne znam zašto je Duljaj rekao da igrače izbacuju iz stanova, da nemaju za mleko, kada to nikako nema veze sa istinom i činjeničnim stanjem. Jedna grupa momaka, ona koja je bila u klubu i pre prelaznog roka, dobila je plate 15. septembra, a deset dana kasnije zaradu su podigla još jedanaestorica - počeo je Vazura priču, pa nastavio.

Republika

Foto: star sport

Igor Duljaj

 

- Novajlijama se praktično ništa ne duguje. Mesečna primanja fudbalera su između 10.000 i 50.000 evra, u zavisnosti od jačine ugovora. Pojačanja su u poslednja tri meseca inkasirala između 100.000 i 160.000 evra. Postoje dugovanja prema onima koji su bili u Partizanu i pre letnjeg prelaznog roka, od toga se ne beži, ali ona nisu takva da nekome ugrožavaju egzistenciju. Proveravali smo stanarine svih igrača i nikome ne preti izbacivanje. Javnost mora da zna da prvotimci potpisuju ugovore sa stanodavcima, a da u sklopu ugovorne obaveze postoje sredstva namenjena baš za to. Klub ne plaća igračima kirije, oni to rade sami - završio je direktor Partizana Miloš Vazura.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading