POTEZ VREDAN PAŽNJE: O gestu iskusnog fudbalera tek će se pripovedati - učinio je nesvakidašnje!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.10.2023

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan potez načinio je nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje.

POTEZ VREDAN PAŽNJE: O gestu iskusnog fudbalera tek će se pripovedati - učinio je nesvakidašnje!

Foto: Starsport

Ponikao je u školi beogradskog Partizana, nastupao je za mladu reprezentaciju tadašnje Srbije i Crne Gore, a zatim je bogatu igračku karijeru, pored brojnih domaćih klubova gradio u Portugalu i Rusiji.

Danas, Ivan Todorović, na zalasku karijere nastupa u Međuopštinskoj ligi Beograd - grupa B u dresu Omladinca 1961 iz Velikog Mokrog Luga.

Prethodnog vikenda Omladinac je dočekao ekipu Resnika u petoj takmičarskoj rundi, a ono što je zabeleženo na terenu od strane Ivana Todorovića zasigurno će ostati u sećanjima svih prisutnih.

Naime, pri rezultatu 1:1, domaća ekipa je postigla pogodak i to u momentu dok je jedan od fudbalera Resnika ležao na travi. Nakon kretanja sa centra, Ivan Todorović je uzeo loptu i krenuo ka sopstvenoj mreži i postigao je autogol, na oduševljenje i odobravanje prisutnih navijača.

Republika

Foto: FK Resnik

Uoči starta meča Omladinca i Resnika

 

Svakako gest koji se retko viđa ne samo na našim terenima, već i na fudbalskim igralištima širom planete. Pokazao je Todorović da je i dalje u najpopularnijem sportu na planeti postoji ferj-plej.

Za kraj napomenućeno da je susret između Omladinca 1961 i Resnika okončan nerešenim rezultatom 3:3, što je ujedno i prvi bod koji je ekipa iz Velikog Mokrog Luga osvojila u tekućem šampionatu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading