SKANDAL TRESE AZURE! Tandem reprezentativaca UHAPŠEN zbog klađenja! Oglasio se i selektor!

Autor:

Sport

14.10.2023

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki problemi za evropske šampione.

SKANDAL TRESE AZURE! Tandem reprezentativaca UHAPŠEN zbog klađenja! Oglasio se i selektor!

Foto: Tanjug/AP

Lućano Spaleti

Selektor reprezentaciju Italije Lučano Spaleti ostao je bez dva igrača pred kvalifikacione mečeve za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Reč je o Sandru Tonaliju iz Njukasla i Nikolou Zaniolu, fudbaleru Aston Vile, koji su optuženi za nedozvoljeno onlajn klađenje.

Aktuelne evropske šampione očekuju utakmice protiv Malte (danas od 20.45) i Engleske u utorak, a trener je spokojan što se tiče fudbalera koji ipak neće biti u mogućnosti pomognu svojoj reprezentaciji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sandro Tonali

Iskusni stručnjak je posle njihovog odlaska ohrabrio tim i naglasio da još uvek imaju velike šanse.

- Čija je bila odluka da ih reprezentacija pusti? Nije lepo reći ko je doneo odluku, samo ću reći da je to ispravna odluka. Hajde sada da razmišljamo o igri: gubimo dva šampiona, ali ostajemo veoma jak tim - rekao je selektor Spaleti, pa se osvrnuo na trenutnu situaciji u "A" timu Italije:

Foto: Tanjug/AP

Nikolo Zaniolo

- Bila je teška noć, bilo je mnogo gorčine zbog onoga što se dogodilo, ceo tim je bio uz njih njih i to ćemo učiniti čak i kada se reflektori ugase. Ispravno je što smo pokušali da im pomognemo, ali ako se ispostavi da su krivi, onda bi pravda trebalo da ide svojim tokom. Ako su učinili neregularne stvari, u redu je da se za to plati, tako to funkcioniše. Izgubili smo dva šampiona, Zaniolo je izvanredan igrač i sigurno će zbog njega biti nekih nedostataka na terenu - istakao je Lučano Spaleti.

Njukasl i Aston Vila, za koje od ovog leta nastupaju Tonali i Zaniolo, nisu se oglašavali povodom njihovog skandala. Fudbalski savez Italije je objavio da će ova dva igrača biti udaljena do daljeg iz reprezentacije "azura".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading