BRUTALAN ODGOVOR DANIJELE ŠTAJNFELD: Svi su čekali njenu reakciju na OPTUŽBE Branislava Lečića! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.12.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijela se oglasila na Instagramu nakon Lečićevih navoda da se ona nalazi u katalogu za elitne prostitutke!

BRUTALAN ODGOVOR DANIJELE ŠTAJNFELD: Svi su čekali njenu reakciju na OPTUŽBE Branislava Lečića! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Glumac Branislav Lečić je juče bio gost voditeljke Jovane Jeremić u vikend izdanju emisije "Novo jutro". Između ostalog, govorio je i o svom slučaju sa koleginicom Danijelom Štajnfeld, koja ga je optužila da ju je silovao 2012. godine. Branislav je uživo u programu naveo da ima izveštaj da se ona nalazi u katalogu elitnih prostitutki, u kom postoje eksplicitne fotografije i cenovnik usluga.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Branislav Lečić kod Jovane Jeremić

Odmah smo pokušali da stupimo u kontakt sa Danijelom i čujemo njen odgovor, ali nije bila dostupna za komentar na njen američki broj poznat redakciji. Svi su čekali njenu reakciju, a ona se nakon ove emisije oglasila na društvenoj mreži Instagram.

Danijela, koja je sada plavuša, objavila je fotografiju sa momkom, te dopisala tekst na engleskom jeziku.

- Ovo je nečiji momak. Ja sam mali Grinč - dopisala je Danijela.

Republika

Foto: Intagram.com/danijelastajnfeld

Objava Danijele Štajnfeld nakon Lečićevog gostovanja

Grinč je popularni link iz knjige "Kako je Grinč ukrao Božić!", koju je napisao Teodor Sus Gajzel, poznatiji kao Doktor Sus.

Podsetimo, Branislav je pre dve godine oslobođen optužbi jer je zaključeno da je prijava bila lažna. Voditeljka Jovana Jeremić ga je ispitivala o slučaju, te upitala da li je istina da se osoba koja ga je optužila nalazi u katalogu elitnih prostitutki.

- Ja jako poštujem žene i ne bih nikada voleo da pričam o tome... Ali sam ja dobio takav izveštaj. Zašto ne postoji interesovanja da se ispita ta stvar, ja u to ne ulazim, ali to je činjenica koju su mi rekli odgovorni ljudi. Postoje eksplicitne fotografije i cenovnik usluga. I eto, pojavi se neko tog pedigrea, i poželi da vam uništi život - istakao je Lečić kod Jovane Jeremić.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Branislav Lečić u emisiji "Novo jutro"

Podsetimo, Lečić je pre dve godine najavio da će podneti tužbe protiv svakoga ko mu je narušio ugled i čast.

- Primećujem da se pojedinci pozivaju na pravnu državu i druge prozivaju zbog nepostojanja iste. Uslov pravne države je poštovanje pravosudnih odluka.

Svi ste upoznati sa pravosnažnom odlukom Višeg javnog tužilastva u Beogradu kojom je utvrđeno da nikakvog silovanja, sile ili bilo čega drugog nije bilo i da je Danijela Štajnfeld iznela strašne neistine, a samim tim je počinila krivično delo lažnog prijavljivanja (def.: Zabranjeno je podnošenje krivične prijave za delo za koje podnosilac zna da nije izvršeno).

Nakon svega, posle pravosnažne odluke i Apelacionog javnog tužilaštva, jasno je bilo da neće biti lak proces skidanja užasne i nepravedne ljage sa mog imena. Bio sam spreman na to, ali ne i na ovo besprizorno ponašanje na koje sam prinuđen da odreagujem.

Ne samo od danas, ili unazad par dana, od prvog dana - 22. marta 2021., svako ko je iznosio ili pronosio što god iz mog ličnog života, a što škodi mojoj časti i ugledu, i dovodi do teških posledica, biće krivično procesuiran zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo iz člana 172 KZ RS.

Pored toga, protiv svakog prijavljenog za gore navedeno krivično delo ili drugo krivično delo na moju štetu, biće podneta tužba za naknadu štete za povredu časti i ugleda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Brao

17.12.2023 18:49

E neka mu je rekla....hshahahahaaaa

Mile

17.12.2023 19:25

Kakva je ovaj Lečić seljačina. Bože sačuvaj!