"DOBIO SAM IZVEŠTAJ DA SE NALAZI U KATALOGU ELITNIH PROSTITUTKI": Branislav Lečić uživo u programu o glumici koja ga je optužila za SILOVANJE!

Autor:

Zabava

16.12.2023

12:30

Branislav Lečić progovorio o optužbama na njegov račun uživo u jutarnjem programu kod Jovane Jeremić!

"DOBIO SAM IZVEŠTAJ DA SE NALAZI U KATALOGU ELITNIH PROSTITUTKI": Branislav Lečić uživo u programu o glumici koja ga je optužila za SILOVANJE!

Printskrin/RTV PINK

Komentari (6)

Loading
Svetlana

16.12.2023 21:29

Lecic je gnjida od coveka.Treba da sluzi zatvorsku kaznu zbog silovanja i omalovazavanja zena.Stici ce ga kazna ako ne sudska onda bozija.

Lale

16.12.2023 21:41

A ti bas znas da je gnjida?? Drzala si mu svecu? Evo ja recimo znam da su ga pre 20 godina zene opsedale! Zvonile mu na vrata, zvale ga na mobilni, slale poruke, mailove, nudile mu se i sakom i kapom! Vi pojma nemate koliko obican nebitni TV voditelj ima ponuda, samo zato sto je "poznat". A mozete misliti on koji je bio lep covek i harizmatican glumac! Srpske zene su opterecene "statusom" do besvesti i otimaju se oko "poznatih" muskaraca kao da ce dobili milion ako im se podaju! Vi pojma nemate da neki skroz nebitni voditelji imaju po 20+ godina mladje, lepe zene, iako su najnebitniji muskarci na svetu! Leka zaista nije imao ni najmanju potrebu da siluje bilo koga a kamoli jednu tako nebitnu osobu, fizicki potpuno neprivlacnu, rekao bih cak i aseksualnu. Izgleda kao neka tetka!

E baš

17.12.2023 01:57

je loš čovek sko je to izjavio. A šta će, mora da se brani. Narod kaže, gde ima dima ima i vatre.

Dingo

17.12.2023 09:52

Lecic je sigurno spopao danijela!ne bi se ona povlacila po javnim glasilima bez razloga.lecic je iskoristio svoj politički položaj da reši problem u svoju korist!i još preti članovima zakona budućim bilo kakvim napadima na lik i delo!e levicu,da si med i mleko bio bi sa prvom ženom i dalje u braku,ali nisi !koristiš položaj i silu da prikrije ko si ti u stvari...a ti si ipak SILEDZIJA!u pravom smislu te reči.podsmevas se sistemu pravih vrednosti,ceo život se foliras

Dejan

17.12.2023 13:42

Branislave Lečiću, gostuješ na Pinku???? Gde je samopoštovanje?

filip

17.12.2023 15:25

Odvratan covek. Gadi mi se. Na youtube snimku na kojem prica sa Jovanom o Danijeli su iskljucili komentara jer zna da ce ga javnost opljuvati