SEVAJU BUTKICE U JUTARNJEM PROGRAMU! Jovana Jeremić iz drugog ugla, ove NOGE su očarale 14 godina starijeg biznismena! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

16.12.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kamera uhvatila Jovanu Jeremić iz drugog ugla, u prvi plan izbile njene noge!

SEVAJU BUTKICE U JUTARNJEM PROGRAMU! Jovana Jeremić iz drugog ugla, ove NOGE su očarale 14 godina starijeg biznismena! (GALERIJA)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Popularna voditeljka Jovana Jeremić je u današnjoj emisiji "Novo jutro" posvetila segment pevačici Mariji Šerifović, koja je 2. decembra ove godine dobila dete uz pomoć surogat majke. Dok je voditeljka pričala o Mariji sa svojim gostima, kamera je više puta zabeležila njenu odevnu kombinaciju, koja je u prvi plan istakla njene noge, ali i dekolte.

Naime, voditeljka je nosila kratku i usku crnu haljinicu, a dok je pričala sa gostima, više puta su joj sevnule butine, što je kamera i zabeležila. Jeremićevoj ovo sigurno neće smetati, kako često voli da pokaže svoje telo, na kom vredno radi. 

Jovana se uživo u programu obratila Mariji i čestitala joj na sinu.

- Mnogo mi je drago što je ostvarila svoj cilj, zato što je bila dovoljno hrabra da u Srbiji bude svoja. Želim joj svu sreću ovog sveta. Ima svu moju podršku i zato što je izašla u javnost i rekla: "Ja sam drugačija, ali to sam ja, ne mogu da lažem ni sebe, a onda ni vas" - rekla je Jovana.

- Poštujem čestite i iskrene ljude, zato što je toga malo na javnoj sceni. Svaka joj čast na tome, žena šmeker u svakom smislu, i od srca ti čestitam na sinu, neka je živ i zdrav - dodala je Jeremićeva.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić

Jeremićeva je prokomentarisala i da su Marija i ona obe Škorpije u horoskopu, kao i da ih, između ostalog, krasi i izuzetan fokus u svemu što rade, što je, kako je rekla, jedna od glavnih karakteristika ovog znaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading