STEVAN ANĐELKOVIĆ POSTAO OTAC! Milica Todorović pokazala prvu sliku BEBE, dao joj ime MOĆNOG ZNAČENJA! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.12.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač Stevan Anđelković postao je otac zdrave devojčice!

STEVAN ANĐELKOVIĆ POSTAO OTAC! Milica Todorović pokazala prvu sliku BEBE, dao joj ime MOĆNOG ZNAČENJA! (FOTO)

Foto: ATAImages

Popularni folker Stevan Anđelković i bivši učesnik "Zvezda Granda" postao je otac. Njegova supruga Nataša se porodila i na svet donela zdravu devojčicu, kojoj su dali ime Đina.

Republika

Foto: Republika

Stevan Anđelković

Radosne vesti objavila je Stevanova kuma, popularna pevačica Milica Todorović, koja je i objavila prvu fotografiju devojčice.

- Stigla ljubav kumina! Dobro nam došla Đina - napisala je Milica, inače venčana kuma Stevana i Nataše. 

Republika

Foto: Instagram.com/milicatodorovicofficial

Objava Milice Todorović

ZNAČENJE IMENA ĐINA

Ime Đina vodi poreklo od grčkog "angelus" u značenju" poslanik" ili "anđeo". U prenesenoj izvedbi ima značenje "lepa i dobra kao anđeo". Ovo ime se pretežno koristi u skandinavskim zemljama, Engleskoj, Italiji i Nemačkoj kao Gina. U Engleskoj, ovo ime je izvedeno od mnogih imena koja se završavaju sa "gina", kao što su Georgina ili Regina. Ime je zapravo i deminutiv imena Virdžinija ili Eugenija. Kod nas se smatra nadimkom od imena Angelina, Anđelina, Anđela ili Anđelika i Đurđina. Italijansko značenje ovog imena je "bašta". Postoji i kao japansko ime u značenju "srebrna". Na engleskom govornom području je postalo popularno od pedesetih godina 20. veka sa pojavom italijanske glumice Đine Lolobriđide, a popularnosti imena je doprinela i Đina Dejvis, navodi "Ona".

Stevan i Nataša su bili u vezi 11 godina pre nego što su se venčali, a on je ranije pričao kako mu se ona na "prvu loptu" nije dopala.

- To je neverovatno zaista. Njen stav, držanje, kako razgovara, sve mi se svidelo. Tad sam joj tek video i oči, usne, kosu, sve. Sa druge strane, ona je bila zaljubljena u mene dok me nije upoznala. Kada me je videla uživo, razočarala se, nije joj se dopalo ni kako sam se obukao. Ali kasnije je sve proradilo - priznao je Stevan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading