OGLASILA SE SESTRA PREMINULOG TIKTOKERA: Pola vas mu je želelo SMRT, pomolite se za njega!

Autor:

Zabava

16.12.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra balkanskog tiktokera koji je pronađen mrtva se oglasila na društvenim mrežama!

OGLASILA SE SESTRA PREMINULOG TIKTOKERA: Pola vas mu je želelo SMRT, pomolite se za njega!

Foto: tiktok/printscreen/erwin_beg

Mladi tiktoker i influenser Ervin Begić (23), koji je poreklom iz Bosne i Hercegovine, pronađen je 13. decembra mrtav u Gracu. TikToker je objavio poslednji snimak na dan kad je pronađen mrtav - svoj video uz pesmu "Lažeš me ljubavi", koju izvodi Barbara Bobak, a na ovoj mreži oglasila i njegove sestra Meli Begić.

Ona je na nemačkom jeziku napisala objavu po kojoj se moglo zaključiti koliko je besna. Ona je navela da se šire laži o njemu, kao i da mui je "pola njih iza leđa želelo smrt".

Republika

Foto: tiktok/printscreen/erwin_beg

Ervin Begić

- Molim vas da prijavite svakoga ko objavljuje nešto sa njegovim likom na Tiktoku. Objavljujete snimke na kojima je "grešan", a onda mu želite visoko mesto u raju? Pola vas je slavilo njega zbog greha, pola vas mu je želelo smrt iza njegovih leđa. Nisam osoba koja voli objavljivanje na Tiktoku, ali dosta nam je! Prošla su samo 24 časa i izgovorene su laži. Nikoga nije briga šta se dogodilo mom voljenom bratu. Umesto što pokušavate da napravite preglede, kako bi bilo da se pomolite za njega? - deo je Meline objave.

Mediji iz BIH su naveli i da je mladić u sredu počinio samoubistvo.

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading