"DOBIO SAM IZVEŠTAJ DA SE NALAZI U KATALOGU ELITNIH PROSTITUTKI": Branislav Lečić uživo u programu o glumici koja ga je optužila za SILOVANJE!

Autor:

Zabava

16.12.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branislav Lečić progovorio o optužbama na njegov račun uživo u jutarnjem programu kod Jovane Jeremić!

"DOBIO SAM IZVEŠTAJ DA SE NALAZI U KATALOGU ELITNIH PROSTITUTKI": Branislav Lečić uživo u programu o glumici koja ga je optužila za SILOVANJE!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Branislav Lečić

Voditeljka Jovana Jeremić je u današnjem izdanju emisije "Novo jutro" ugostila glumca Branislava Lečića, koji je, između ostalog, pričao i o svom slučaju. Podsetimo, glumica Danijela Štajnfeld je optužila Branislava da ju je 2012. godine silovao, a on je pre dve godine oslobođen optužbi, jer je zaključeno da je prijava bila lažna.

Voditeljka ga je ispitivala o ovom slučaju, te upitala da li je istina da se osoba koja ga je optužila nalazi u katalogu elitnih prostitutki.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Branislav Lečić kod Jovane Jeremić

- Ja jako poštujem žene i ne bih nikada voleo da pričam o tome... Ali sam ja dobio takav izveštaj. Zašto ne postoji interesovanja da se ispita ta stvar, ja u to ne ulazim, ali to je činjenica koju su mi rekli odgovorni ljudi. Postoje eksplicitne fotografije i cenovnik usluga. I eto, pojavi se neko tog pedigrea, i poželi da vam uništi život - istakao je Lečić.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Branislav Lečić u emisiji "Novo jutro"

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Danijelom na broj poznat redakciji, ali nije bila dostupna.  

Podsetimo, Lečić je pre dve godine najavio da će podneti tužbe protiv svakoga ko mu je narušio ugled i čast.

- Primećujem da se pojedinci pozivaju na pravnu državu i druge prozivaju zbog nepostojanja iste. Uslov pravne države je poštovanje pravosudnih odluka.

Svi ste upoznati sa pravosnažnom odlukom Višeg javnog tužilastva u Beogradu kojom je utvrđeno da nikakvog silovanja, sile ili bilo čega drugog nije bilo i da je Danijela Štajnfeld iznela strašne neistine, a samim tim je počinila krivično delo lažnog prijavljivanja (def.: Zabranjeno je podnošenje krivične prijave za delo za koje podnosilac zna da nije izvršeno).

Nakon svega, posle pravosnažne odluke i Apelacionog javnog tužilaštva, jasno je bilo da neće biti lak proces skidanja užasne i nepravedne ljage sa mog imena. Bio sam spreman na to, ali ne i na ovo besprizorno ponašanje na koje sam prinuđen da odreagujem.

Ne samo od danas, ili unazad par dana, od prvog dana - 22. marta 2021., svako ko je iznosio ili pronosio što god iz mog ličnog života, a što škodi mojoj časti i ugledu, i dovodi do teških posledica, biće krivično procesuiran zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo iz člana 172 KZ RS.

Pored toga, protiv svakog prijavljenog za gore navedeno krivično delo ili drugo krivično delo na moju štetu, biće podneta tužba za naknadu štete za povredu časti i ugleda.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/N1 youtube.com/printscreen/Hold Me Right Film, Tanjug/ZoranŽestić

Branislav Lečić i Danijel Štajnfeld

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Loading
Svetlana

16.12.2023 21:29

Lecic je gnjida od coveka.Treba da sluzi zatvorsku kaznu zbog silovanja i omalovazavanja zena.Stici ce ga kazna ako ne sudska onda bozija.

Lale

16.12.2023 21:41

A ti bas znas da je gnjida?? Drzala si mu svecu? Evo ja recimo znam da su ga pre 20 godina zene opsedale! Zvonile mu na vrata, zvale ga na mobilni, slale poruke, mailove, nudile mu se i sakom i kapom! Vi pojma nemate koliko obican nebitni TV voditelj ima ponuda, samo zato sto je "poznat". A mozete misliti on koji je bio lep covek i harizmatican glumac! Srpske zene su opterecene "statusom" do besvesti i otimaju se oko "poznatih" muskaraca kao da ce dobili milion ako im se podaju! Vi pojma nemate da neki skroz nebitni voditelji imaju po 20+ godina mladje, lepe zene, iako su najnebitniji muskarci na svetu! Leka zaista nije imao ni najmanju potrebu da siluje bilo koga a kamoli jednu tako nebitnu osobu, fizicki potpuno neprivlacnu, rekao bih cak i aseksualnu. Izgleda kao neka tetka!

E baš

17.12.2023 01:57

je loš čovek sko je to izjavio. A šta će, mora da se brani. Narod kaže, gde ima dima ima i vatre.

Dingo

17.12.2023 09:52

Lecic je sigurno spopao danijela!ne bi se ona povlacila po javnim glasilima bez razloga.lecic je iskoristio svoj politički položaj da reši problem u svoju korist!i još preti članovima zakona budućim bilo kakvim napadima na lik i delo!e levicu,da si med i mleko bio bi sa prvom ženom i dalje u braku,ali nisi !koristiš položaj i silu da prikrije ko si ti u stvari...a ti si ipak SILEDZIJA!u pravom smislu te reči.podsmevas se sistemu pravih vrednosti,ceo život se foliras