TRENER MAKABIJA PRIZNAO PORAZ! Kataš čestitao Zvezdi Meridianbet i OBJASNIO ko im ne leži!

Autor:

Sport

22.12.2023

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelci poraženi u Pioniru od Sferopulosovog tima.

TRENER MAKABIJA PRIZNAO PORAZ! Kataš čestitao Zvezdi Meridianbet i OBJASNIO ko im ne leži!

Foto: Starsport

Trener košarkaša Makabija Oded Kataš izjavio je posle trećeg uzastopnog poraza od Crvene zvezde Meridianbet da je očigledno da mu crveno-beli ne leže kao rival, a zatim se zahvalio Beogradu i Srbiji na gostoprimstvu.

- Prošle sezone su nas dva puta pobedili, kad Zvezda Meridianbet dođe, moramo da pronađemo rešenje za njih, jer nam očigledno ne leže. Mislim da smo dobro počeli utakmicu, obe ekipe su igrale u visokom ritmu. Ali, moram da odam priznanje rivalu koji je bio bolji i zasluženo pobedio. Pogodili su mnogo više šuteva od nas. Teodosić je kontrolisao sve što je mogao. Menjali smo igrače na njemu, ali je našao način da utiče na utakmicu - rekao je izraelski stručnjak na konferenciji za medije.

Kataš je odgovorio i na pitanje o kvalitetima tima s Malog Kalemegdana.

Republika

Foto: Starsport

Majk Tobi u prodoru

- Mnogo se ekipa mučilo protiv Reala, kao oni pre neki dan, ali danas su igrali veoma dobro. Pronalazili su rešenja na parketu, igrali timski. Mislim da imaju dobar roster, veoma dobrog trenera. Imaju veliki kvalitet, igraju brzim tempom.

Makabi zbog ratne situacije u Izraelu nije u mogućnosti da igra u "Menora Mivtačim" areni, pa je već dugo domaćin u Beogradu, a trener izraelske ekipe napominje da je glavni grad Srbije odlično rešenje za njegove izabranike.

- Situacija nije baš dobra za nas. Nismo mogli da nađemo bolji grad od Beograda u ovom trenutku. Ljudi su ljubazni, cenimo to što rade za nas. Nedostaje nam da igramo pred publikom, nažalost situacija je takva. Nadamo se da će se uskoro popraviti. Danas smo se osećali kao da igramo u gostima - zaključio je Kataš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading