"MILICA NE SME DA ZABORAVI ODAKLE JE DOŠLA, NEĆE VEČNO TRAJATI" Suzana Jovanović oplela po Pavlovićki nikad OŠTRIJE! (VIDEO)

Autor: P.R./O.B.

Zabava

23.12.2023

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Jovanović žestoko pecnula Milicu Pavlović.

"MILICA NE SME DA ZABORAVI ODAKLE JE DOŠLA, NEĆE VEČNO TRAJATI" Suzana Jovanović oplela po Pavlovićki nikad OŠTRIJE! (VIDEO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Suzana Jovanović pojavila se večeras u Areni, na koncertu kod mlađe koleginice Milice Pavlović, a tom prilikom pred našim kamerama ju je pecnula, aludirajući da će njeno vreme proći, ukoliko ne bude znala da iskoristi pet minuta slave koju je dobila. 

Potom se Suzana dotakla i njenih koleginica, koje traju preko 30 godina, i čije se pesme i danas pevaju, ali i odnosa sa Sašom Popovićem, njenim suprugom, koji večeras nije mogao da dođe, jer je imao hitne obaveze van države. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Suzana Jovanović i Saša Popović

 

- Kakve bih savete mogla da dam, jedino što im savetujem jeste da ne zaborave odakle su došle i sa koliko para. Moraju da cene ovaj uspeh i sve ovo što im se dešava, ovo je predivno, po mom mišljenju, neće večito da traje, ali treba iskoristiti ovaj trenutak slave i kad vas ljudi traže, posle kako bude, neka bude - rekla je Suzana i dodala:

- Znate šta, muškarci imaju više hobija, neki vole da izlaze, da troše novac, neki vole da se provode bahato, a moj muž voli automobile, na nešto sam morala da pristanem. Ja volim mir i tišinu! Ako mi verujete, ja najviše volim kada odem bezbrižno do grada, da završim sve od obaveza i da sam slobodna, ne mislim slobodna bez Saleta, da me ne shvatite pogrešno. Velika je sreća održati tu svoju popularnost i imati dobre pesme, vidite i sami da je na tržištu jako teško napraviti dobar hit, koji će da se peva, kao recimo od mojih kolega, imamo sreću da su se pesme povampirile, ja im to želim da se i posle 30 godine pevaju pesme. Hvala neka hiper produkcija - završila je Suzana Jovanović. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading