STIŽE POJAČANJE ZA PARTIZAN PRED VEČITI DERBI?! Poznati DETALJI ugovora!

Autor:

Sport

23.12.2023

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po rečima Izraelca, stvar je već završena.

STIŽE POJAČANJE ZA PARTIZAN PRED VEČITI DERBI?! Poznati DETALJI ugovora!

Foto: Tanjug/AP

Džejlen Smit na utakmici Albe i Barselone

Tokom jučerašnjeg dana osvanula je informacija da je Džejlen Smit (29) na najboljem putu da pojača redove Partizana. Ovaj košarkaš rastao se sa Virtusom iz Bolonje, pa su se pojavili navodi o dolasku u redove crno-belih, a onda je stigla potvrda da mu je agent Miško Ražnatović, poznati menadžer sa kojim klub iz Humske odavno ne sarađuje.

Ipak, usledio je megapreokret, pošto je Amerikanac raskinuo saradnju sa jednim od najmoćnijih svetskih košarkaških menadžera, a prema izjavi koju je Ražnatović dao za "B92", Smita više ne zastupa agencija jednog od najpoznatijih menadžera u Evropi. Takav rasplet situacije označava da u teoriji ne postoje više prepreke kada je u pitanju potencijalna saradnja između Smita i Partizana.

Sada je sve otišlo i korak dalje, pošto je, kako navodi izralski novinar Arel Ginsber, Smit već potpisao ugovor sa crno-belima.

Uz to, pomenuti novinar doneo je i detalje iz ugovora. Navodno, Smit je potpisao ugovor sa Partizanom do kraja sezone, uz mogućnost produženja na još jednu godinu.

Takođe, Smit će moći da zaigra za crno-bele u Evroligi tek od 18. kola, što znači da će propustiti meč protiv Virtusa, a debitovati drugog januara protiv Asvela. Svega dva dana kasnije na nominalnom "gostovanju" na istom mestu očekuje ga susret sa Crvenom zvezdom Meridianbet.

Rođeni Amerikanac nastupa za reprezentaciju Hrvatske kao naturalizovani igrač. Nije draftovan 2017. godine, pa je tada odlučio da ode "preko bare" i potpisao je za nemački Hajdelberg. Odatle je otišao u Ludvigzburg, a tu ga je primetila Alba i dovela ga u Berlin. Zaigrao je u Evroligi i posle dve sezone otišao je u Virtus. Tamo se nije snašao, pa je došlo do prekida saradnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading