PUKLA JE ISTINA PRED KONCERT! Ovako je Milica Pavlović došla na GRAND, ova pevačica je morala da URGIRA kod Popovića! (VIDEO)

Autor: P.R./O.B.

Zabava

23.12.2023

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leontina Vukomanović otkrila istinu o Milici Pavlović i dolasku na Grand!

Pevačica i estradna umetnica Leontina Vukomanović, pojavila se večeras sa koleginicom i prijateljicom Tijanom Dapčević na koncertu Milice Pavlović u Areni. Tom prilikom, Leontina se prisetila Miličinih poečtaka, te je ispričala zanimljivu anegdotu predstavnicima medija. 

Naime, prilikom prijavljivanja u takmičenje ,,Zvezde Granda", Milica je pozvala Leontinu, sa kojom je tada sarađivala, kako bi ona pozvala Sašu Popovića i Žiku Jakšića, jer ona ima tremu i plaši se njihovih oštrih komentara. Leontina je istakla da je pozvala posebno i Sašu, i Žiku kako bi im skrenula pažnju da će doći ,,njeno dete", misleći na Milicu. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Leontina Vukomanović i Tijana Dapčević

 

Nakon završene audicije, Leontina je dobila poziv od Popovića, koji, kako tvrdi, je bio oduševljen Miličinim scenskim nastupom i pojavom. 

- Mnogi ne znaju, Milica i ja se znamo pre takmičenja Zvezda Granda, ona je pevala jednu moju pesmu, ona je bila dete koje sam pratila na pevanju kod Aleksandre Radović, pratila sam i nagrade. Postoje jedna anegdota interesantna, kada se prijavila za Zvezde Granda, zvala me je telefonom, da pita da li znam Žiku i Sašu, plašila se imala je tremu da će krenuti sa negativnim komentarima, da ne zna trilere, narodnu muziku, ja sam rekla da ne brine ništa, ja sam ih pozvala i rekla da će moje dete doći, oni su rekli da je sve okej, posebno sam ih zvala. Završila se audicija, zove me Saša i pita me gde sam je krila. Nije trebala protekcija, ona je rođena kao scenska umetnica, verovala sam u nju od početka - priča Leontina o Milici. 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading