JELENA KARLEUŠA U ŠOK IZDANJU NA KONCERTU MILICE PAVLOVIĆ: Pevačica se pojavila u PAPUČAMA u Areni! (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.12.2023

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša ponovo napravila haos!

JELENA KARLEUŠA U ŠOK IZDANJU NA KONCERTU MILICE PAVLOVIĆ: Pevačica se pojavila u PAPUČAMA u Areni! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Pevačica Jelena Karleuša večeras se pojavila u Areni, kako bi podržala koleginicu Milicu Pavlović na večerašnjem koncertu. Tom prilikom, kao što su ljudi i očekivali od nje, Karleuša se pojavila u vrlo ekscentričnom izdanju. 

Naime, Karleuša se pojavila u skupocenim papučama i popularnom kaputu, verovatno krijući ispod njenu kombinaciju i kostim za večeras. Jelena je brznskim koracima uletela u Arenu, kako bi se spremila za večerašnji nastup. 

 

Karleuša je nedavno progovorila i o šok susretu sa pevačicom Aleksandrom Prijović, pred kamerama Republike:

- Ja sam posle snimanja jedne emisije sela u jedan lep restoran i učinilo mi se da mi u susret ide neko dete. Devojčica od 12,13 godina, tako se meni učinilo. Jedna lepa, sitna, mršava devojčica od 12, 13 godina koja mi je rekla "Ehejj" i ja sam rekla "Eheeeej" pošto ja inače na štiklama imam 2 metra, stvarno mi se bez šminke učinilo da je dete, u jednom momentu sam rekla "Aleksandraaa", ja sam tad prepoznala Aleksandru Pijović koja mi se jako lepo i sa puno poštovanja javila. I onda sam je ja vratila, pošto je to bilo ispred restorana, vratila sam je nazad sa mnom i lepo smo pričale. Ona je dolazila i odlazila, mislim da joj je tu bio i muž - započela je Jelena i dodala:

- Ona je mene tu oduševila koliko je neposredna, koliko je dobrodušna, koliko nije zatrovana svim onim što su mediji napravili i pogotovo društvene mreže od tog našeg odnosa. Ja sam joj rekla sve ono što se pisalo, da mislim na nju da to nije tako. Onda je ona izvadila telefon i pokazala mi da sam mislila na nju. Ja sam rekla nemoj više to da mi pokazuješ, izgladili smo sve odnose. Jako me je iznenadila, jako je skromna, kulturno vaspitana i devojka, žena koja je pokazala puno poštovanja prema meni i tu me je kupila i meni je dovoljno - rekla je Jelena za Republiku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading