VEČITI SE VRAĆAJU U REGIONALNU LIGU: Evo gde možete UŽIVO gledati duele!

Autor:

Sport

24.12.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polovično duplo kolo u Evroligi za oba tima.

VEČITI SE VRAĆAJU U REGIONALNU LIGU: Evo gde možete UŽIVO gledati duele!

Foto: Starsport

Crvena zvezda Meridianbet i Partizan se nakon teških izazova u Evroligi vraćaju na parkete regionalne AdmiralBet ABA lige. Oba tima su u duplom kolu najkvalitetnijeg klupskog košarkaškog takmičenja ostvarila učinak od po pobedu i poraz koji je pristigao i jednima i drugima od istog kluba - vodećeg Real Madrida.

Crveno-beli su pobedili na nominalnom "gostovanju" na krilima Miloša Teodosića u Pioniru favorizovani Makabi, a sada ih očekuje duel sa Splitom. Zbog zauzetosti Arene, tim Janisa Sferopulosa je primoran da dočeka Splićane u FMP-ovoj hali u Železniku.

Trener Zvezde Meridianbet istakao je da ekipa želi da nastavi sa dobrim igrama.

- Želimo da nastavimo sa dobrim rezultatima u AdmiralBet ABA ligi. Zbog toga naša spremnosti koncentracija moraju biti na najvišem nivou! Igramo protiv tima koji je izuzetno opasan jer može da Vas napadne sa više igrača u različitim postavkama na terenu. Zato treba da budemo spremni da odigramo dobru odbranu ali i da budemo dobri u napadačkom delu utakmice, rekao je Sferopulos.

Zbog kapaciteta dvorane u Železniku i velikog broja „sezonaca“, pojedinačne karte neće biti u prodaji.

Republika

Foto: Starsport

Maestralni Teodosić u pobedi nad Makabijem

Partizan se odmah po završetku meča u Madridu uputio ka Zadru, gde se već dva dana priprema za susret sa domaćim timom. Očekuje se da dvorana "Krešimir Ćosić" bude ispunjena do poslednjeg mesta, s obzirom na to da su karte za ovaj susret rasprodate još pre nedelju dana.

Željko Obradović je rekao da se raduje ambijentu.

- Ovo je izuzetno važna utakmica za nas. Znamo da je Zadar tim koji igra veoma agresivnu košarku. Nastoje da konstantno trče i čitav tim im je pretnja u kontrama. Upravo to će biti primarna stvar na koju ćemo obratiti pažnju. Radujemo se fantastičnom ambijentu i na nama je da odigramo najbolju moguću utakmicu - rekao je trofejni trener.

Prvo će na parket Partizan od 17 časova, a odmah po završetku tog duela, dva sata kasnije, počinje meč Zvezde Meridianbet. Oba susreta možete ispratiti na kanalima Arene sport, na televiziji B92, kao i na lajv-blogu portala Republika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading