PARTIZAN I ZVEZDA MERIDIANBET U SVE VEĆEM PROBLEMU? Da li OVO znači da Srbija ostaje bez mesta u Evroligi?!

Autor:

Sport

23.12.2023

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moguće je da nas očekuju velike promene u najelitnijem evropskom takmičenju.

PARTIZAN I ZVEZDA MERIDIANBET U SVE VEĆEM PROBLEMU? Da li OVO znači da Srbija ostaje bez mesta u Evroligi?!

Foto: Tanjug

Dejan Bodiroga

Košarkaši Bahčešehir i Bešiktaša, koji sa klupe predvodi naš Dušan Alimpijević, vrlo lako bi mogli da u najskorijem mogućem roku zaigraju u Evroligi. Ono što su do sada bili samo planovi vodećih struktura dva kluba sada se konkretizovalo u vidu sastanka sa predsednikom Evrolige, Dejanom Bodirogom

Naime, predsednica  Bahčešehira, Begum Jucel, sastala se u Beogradu sa proslavljenim bivšim košarkašem kako bi se napravio prvi korak ka stupanju novog fuzionisanog kluba u Evroligu. Plan je da se dva pomenuta istanbulska velikana stope u jedan tim i tako nastupe u naboljem evropskom takmičenju u košarci. 

Navodno, u Istanbulu su veoma optimistični kada je u pitanju ulazak u Evroligu. Kako je saopšteno na zvaničnom "X" profilu Bahčešehira, proslavljeni as srpske i evropske košarke dao je smernice svojoj gošći kako da ostvare pomenuti ciljeve i naprave prave poteze.

 

 

Podsetimo, pre nešto više od nedelju dana pojavila se informacija kako su Bašakšehir i Bešiktaš zainteresovani da se priključe Evroligi. Predsednik turskog Bešiktaša, Hasan Arat, najavio je da će klub povući prve poteze za dobijanje specijalne pozivnice, a jedan deo procedure moglo bi biti fuzionisanje dva istanbulska kluba. Izgleda da je ta procedura počela da se razvija, te da bi vrlo uskoro mogli dobiti naznake u kom smeru će se kretati status novoosmišljenog kluba.  

Ono što interesuje sve ljubitelje srpske košarke jeste status večitih. Da li bi ovaj sastanak mogao da predstavlja upozorenje Partizanu i Zvezdi Meridianbet?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading