SIN NAŠE PEVAČICE NE MOŽE DA PRIČA: Zdrav kao dren, a ne izgovara MAJČINO IME! Odmah aganžovala tim stručnjaka

Autor: P. R.

Zabava

24.12.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta se dešava sa naslednikom popularne folkerke!

SIN NAŠE PEVAČICE NE MOŽE DA PRIČA: Zdrav kao dren, a ne izgovara MAJČINO IME! Odmah aganžovala tim stručnjaka

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pevačica Goga Sekulić otkrila je da njen sin, petogodišnji Vasilije Andrej, kasni u govoru u odnosu na svoju generaciju. Naime, folkerka je otvoreno govorila o ovom problemu, ističući da je sada odlučila da potraži pomoć stručnjaka kako bi pomogla svom sinu.

Naime, Goga je istakla da je prve promene u govoru primetila kada je Vasilije prestao da je zove, te da je tada odlučila da se vrati u Beograd i potraži pomoć od stručnjaka.

- Dete mi kasni u govoru. Sada idemo kod logopeda. On je navikao, kao i sva muška deca - on okom, mama skokom, ali naravno, nije samo to u pitanju. Konkretne promene sam videla sa nepune dve godine kada je Vasilije prestao da me zove. Odlučila sam da se vratim u Beograd i potražim pomoć naših stručnjaka. To je velika muka, velika borba - rekla je pevačica u emisiji "Premijera - Vikend specijal", te nastavila:

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Sin Goge Sekulić ima problem sa govorom

- Mnogo je takvih slučajeva, da deca budu zdrava, a da kasne u govoru. Objasnili su mi da postoje različite mutacije, a to nije autizam kako obično odreaguju na prvu. Zaključak u svemu tome je samo rad, rad i rad. To je iscrpljujuće, nije lako ni roditeljima ni deci. Jako je bitna socijalizacija. Vrtić je jako bitan, da dete oseti prostor, drugare, atmosferu. Proces podrazumeva odlazak kod logopeda, defektolog, u senzornu sobu, sve je to jako bitno. Ima mnogo načina da se pomogne. Sve je Božja volja i rad - dodala je Goga.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Goga Sekulić o sinu

Sekuliećva je istakla da se vidi napredak kod njenog sina, ali da je taj proces spor. 

- Napredak se vidi. Jako je spor, ali on je samo jednom mali. Zato sam i zapostavila karijeru, da bih se posvetila samo njemu. Bila sam u fazonu "ili-ili". Sigurno bih ostavila pevanje ako bih morala da biram. Moj sin govori na nekom svom jeziku… Jako je veseo, ali kad bude progovorio onako kako treba, to će biti prava fešta, slavlje i svi ćete bit pozvani - zaključila je ona u pomenutoj emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading