KAŽNJENA JOŠ JEDNA VODITELJKA PINKA: Žestoko joj oduzeli od plate, tresla se zbog ŠOK ODLUKE!

Autor: P. R.

Zabava

14.01.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zabranili joj da snima, pa smanjili honorar!

KAŽNJENA JOŠ JEDNA VODITELJKA PINKA: Žestoko joj oduzeli od plate, tresla se zbog ŠOK ODLUKE!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Sanja Marinković

Vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović, nedavno je kaznio voditeljku Jovanu Jeremić sa 50 odsto od plate zbog propusta koji se dogodio u emisiji "Novo jutro". Tokom programa uživo, Mitrović je javno saopštio kaznu, navodeći da je do kazne došlo zbog dva "mikroincidenta", za jedan od kojih je odgovorna isključivo Jovana. On je istakao da je postupila bez njegove saglasnosti i saglasnosti urednika informative, te da je time prekršila interna pravila i standarde televizije.

U međuvremenu, Jovanina koleginica, Sanja Marinković, gostovala je u jednoj emisiji, gde je podelila svoje iskustvo sa kažnjavanjem na poslu. Naime, voditeljka "Magazina In" je istakla da su joj ranije oduzimali deo honorara kada bi napravila grešku, što ju je navelo da istakne kako takve situacije zapravo doprinose izgradnji samopouzdanja.

Kazne me, oduzimali su mi od honorara kad napravim grešku, nikad neću da zaboravim koliko sam se tresla, zabrane mi da snimam. To sve gradi samopouzdanje - rekla je Sanja u emisiji "Blic dan".

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Sanja Marinković Magazin In

Podsećanja radi, Jovana Jeremić je, nakon što je javno kaznjena, viteški prihvatila kaznu i istakla da je spremna da nauči iz svojih grešaka.

Kažnjena si 50 odsto od decembarske plate, morao sam da te kaznim. Imali smo dva mikroincidenta, a za jedan si kriva samo ti. Uradila si to bez moje saglasnosti, bez saglasnosti urednika informative. Znaš šta si uradila. Moraš da znaš, privatni filmovi ili video-zapisi iz bilo čijeg života se ne puštaju. Jesi blurovala i uradila na ispravan način, ali ja želim porodici tog čoveka da se izvinim. To nije moj stil, sa razlogom si kažnjena. Drago mi je da si razumela - istakao je nedavno Mitrović uživo u programu.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Željko Mitrović kaznio Jovanu Jeremić

Ja sam to viteški iznela. Naučila sam, priznam kad pogrešim - rekla je Jeremićeva u "Novom jutru".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading