VODITELJKA PINKA GRCA U SUZAMA: Bolan period je potpuno SLOMIO, sve javno priznala!

Autor: P. R.

Zabava

04.01.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plakala kao kiša sve do ulaska u studio!

VODITELJKA PINKA GRCA U SUZAMA: Bolan period je potpuno SLOMIO, sve javno priznala!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Sanja Marinković

Voditeljka Sanja Marinković nije krila emocije kada je jednom prilikom progovorila o svom bolnom razvodu od bivšeg supruga Aleksandra Uhrina. Kako je istakla, ceo proces razvoda bio je veoma stresan za nju, te da se dešavalo da plače sve do ulaska u studio.

Marinkovićeva je, naime, priznala da su ona i njen bivši suprug već odavno odlučili da se rastanu, nakon što im je postalo jasno da je ljubav počela da bledi

Poruka od advokata mi je stigla na Badnje veče, dok sam bila sa drugaricama i našom decom u Dubaiju. Pisalo je "Čestitam, sada ste zvanično razvedeni". Odavno smo odlučili da se rastanemo, kad nam je postalo jasno da je ljubav počela da bledi, da su nestale želje za pažnjom i poljupcima - rekla je voditeljka emisije "Magazin In", te dodala:

Republika

Foto: ATA Images

Sanja Marinković

- Rastali smo se kao bračni partneri, ali ne kao prijatelji i Strahinjini roditelji.

Sanja je istakla da je za nju psiho-terapija bila najbolji lek za svaki emocionalni bol, nedoumicu, nesigurnost i razdor u srcu i duši.

Psihoterapija je najbolji lek za svaki emocionalni bol, svaku nedoumicu, nesigurnost i razdor u srcu i duši. Meni je posao uvek bio terapija u teškim životnim trenucima, ali se dešavalo i da plačem sve do ulaska u studio - objasnila je voditeljka Pinka.

Republika

Foto: printscreen/Magazin In

Sanja Marinković

Podsećanja radi, Sanja Marinković i Aleksandar Uhrin, sa kojim je bila u braku 10 godina, imaju sina Strahinju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading