PEJOVIĆ BESAN KAO RIS NAPRAVIO HAOS U EMISIJI: Prekinuo program zbog ISPADA kolege, sve se orilo!

Autor: P. R.

Zabava

02.01.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker zapenio na kolegu!

PEJOVIĆ BESAN KAO RIS NAPRAVIO HAOS U EMISIJI: Prekinuo program zbog ISPADA kolege, sve se orilo!

Foto: printscreen/RTV Pink

Poznati muzičar Dejan Petrović nedavno je izneo jednu zanimljivu priču iz svog detinjstva koja je izazvala različite reakcije. Naime, Petrović je otkrio da je tokom svojih rekreativnih putovanja, provedenih u Užicu, imao priliku da obilazi Beograd, dok su deca iz Prijepolja, prema njegovim rečima, bila obmanuta i dovođena u Užice umesto da posete glavni grad. Ova priča je izazvala burnu reakciju kod nekih, među kojima se našao i pevač Aco Pejović.

Naime, nakon što je čuo Petrovićevu priču, Aca Pejović nije mogao da zadrži svoje mišljenje, te je odlučio da stane u odbranu svog rodnog grada. Izrazivši svoje nezadovoljstvo, istakao je da Prijepolje ima mnogo toga da ponudi i da nije u redu nipodaštavati njegove lepote.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Aco Pejović i Dejan Petrović svadja Amidži

- Moj brat neće da se ljuti, moram da ispričam, ali stvarno je istinita priča. Mi iz Užica kad smo bili deca, vodili su nas u Beograd gde smo obilazili Kalemgdan, a njih iz Prijepolja su vodili u Užice Stari grad i lagali ih godinama da je to Kalemegdan - rekao je Petrović, na šta se Pejović, vidno izrevoltiran, nadovezao:

- Svako ima svoje, ali oni nemaju ništa osim jednog hotela, ja ne znam ni da li više neko dolazi tamo. Moj grad i moje Prijepolje ima manastir "Mileševo", jednog belog anđela, tako da ne znam stvarno šta su oni dolazili da gledaju - rekao je Aco u emisiji "Amidži šou".

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Dejan Petrović Amidži

Inače, Aca Pejović je rođen i odrastao u Prijepolju, a njegova ljubav prema tom mestu je i danas veoma izražena. Svaki slobodan trenutak koristi kako bi posetio svoj rodni kraj i uživao u lepotama koje on nudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dile

03.01.2024 17:30

Aco Pejovic i Đzenan Lončarevic su prijepoljci i mi iz ovog grada se ponosimo njima. Aco je svetski a naš . Naš je jer se ponosi gradom u kome je napravio prve pevačke korake . Oženjen je pametnom sugrađankom i do sada niko nije čuo da je napravio i jednu ružnu stvar A ovi blizu Beograda misle da su uhvatili boga za bradu i da je sve rezervisano za njih.