OGLASILA SE ALEKSANDRA MLADENOVIĆ: Izustila samo OVO nakon što je uhvaćena sa dečkom kog je prijavila za PRETNJE SMRĆU!

Autor: P. R.

Zabava

02.01.2024

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta je rekla nakon što je uhvaćena sa bivšim dečkom!

OGLASILA SE ALEKSANDRA MLADENOVIĆ: Izustila samo OVO nakon što je uhvaćena sa dečkom kog je prijavila za PRETNJE SMRĆU!

Foto: Instagram.com/stefan_cecarr,

Pevačica Aleksandra Mladenović nedavno je prošla kroz pravu dramu zbog pretnji bivšeg dečka, kog je prijavila policiji. Situacija je eskalirala do te mere da je ona angažovala obezbeđenje, osećajući se ugroženo i nesigurno, uprkos zabrani prilaska koju je njen bivši dečko dobio. Nakon svega što joj se dogodilo, Aleksandra je odlučila da potraži stručnu pomoć i ispričala je da je razgovarala sa psihijatrom kako bi radila na svom oporavku i vratila se svojoj prethodnoj, srećnijoj verziji.

Međutim, čini se da je došlo do neočekivanog preokreta. Njen bivši dečko, Stefan Čečar, danas je objavio kompilaciju zajedničkih fotografija, a iznad jedne od objavljenih slika stoji datum koji pokazuje da je fotografija nastala u decembru 2023. godine. Na fotografiji su oni nasmejani i deluju kao da se ništa dramatično nije dogodilo, što je dovelo do zaključka mnogih da je došlo do pomirenja.

Ovim povodom stupili smo u kontakt sa Mladenovićevom, kako bismo lično od nje saznali o čemu se radi i da li su Stefanove objave verodostojne ili su u pitanju stariji snimcki, kao i da li je reč o fotomontaži, međutim, Aleksandra nije htela da se oglašava.

- Nemam komentar - napisala nam je ona u poruci uz emotikon srca.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksandra Mladenović

Inače, mnogi su iznenađeni ovim potezom mlade pevačice, posebno imajući u vidu dramatičnu situaciju koju je nedavno prošla. Pomirenje sa bivšim dečkom nakon javnog sukoba deluje kao neočekivan obrt, što je izazvalo brojne spekulacije i komentare na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading