RISTOVSKI UHVAĆEN U AKCIJI SA DEVOJKOM U ŠUMI: Dohvatio 39 godina mlađu Anicu i ne pušta (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

02.01.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strast puca na sve strane!

RISTOVSKI UHVAĆEN U AKCIJI SA DEVOJKOM U ŠUMI: Dohvatio 39 godina mlađu Anicu i ne pušta (FOTO)

Foto: Instagram.com

Anica Lazić i Lazar Ristovski

Glumac Lazar Ristovski je nedavno privukao pažnju javnosti svojom novom vezom sa Anicom Lazić, koja je mlađa od njega čak 39 godina. Ova neobična ljubavna priča privukla je veliku pažnju medija i javnosti, a nedavno objavljeni snimak romantične šetnje samo je dodatno potpalio interesovanje za njihovu vezu.

Naime, na snimku koji je objavila Anica, možemo videti nju i Lazara kako se drže za ruke i šetaju seoskim putem. Posebno zanimljivo je to što se njihove senke prelivaju i ljube, dok se iza njih nalazi barica u obliku srca, stvarajući dodatno romantičan ambijent. Ova scena je svakako izazvala pažnju javnosti i pokrenula lavinu komentara.

Kao muzičku podlogu ovog romantičnog videa, Anica je odabrala pesmu "Prava ljubav godine ne broji" Željka Samardžića, jasno šaljući poruku o svojim osećanjima prema Lazaru. Ovo deljenje intimnih trenutaka sa pratiocima na društvenim mrežama predstavlja prvi put da par javno pokazuje svoju romansu, što je izazvalo iznenađenje među fanovima, ali i simpatije za ovaj neobičan par.

Republika

Foto: Instagram.com/anicalazicofficial

Anica Lazić u avionu

Pored romantične šetnje, Anica je putem svojih storija otkrila da su ona i Lazar otišli na odmor, što je izazvalo dodatnu radoznalost među pratiocima. Prvi stori pokazuje avionski prozor i nebo, nagoveštavajući da su odlučili da napuste gradsku vrevu i provedu vreme daleko od uobičajenih obaveza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading