"IMAM PRAVO DA SAMA KROJIM SVOJ ŽIVOT" Marija Veljković progovorila o VEZI sa zgodnim glumcem, donela VELIKU ODLUKU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka RTS uživa u ljubavi i za vreme praznika, evo kako ih proslavlja!

"IMAM PRAVO DA SAMA KROJIM SVOJ ŽIVOT" Marija Veljković progovorila o VEZI sa zgodnim glumcem, donela VELIKU ODLUKU!

Foto: Marija Radisavljevic

Poznato TV lice našeg Javnog servisa, Marija Veljković koja je popularnost stekla u čuvenom formatu kviza "Slagalica", nikad iskrenije nije odgovarala na pitanja Republike, te nam je tom prilikom otkrila kako će provesti predstojeće praznike, ali i detalje veze sa glumcem Rastkom Jankovićem, o čemu su domaći mediji naširoko pisali. 

Vaša popularnost i prepoznatljivost na malim ekranima ide samo uzlaznom putanjom. Po čemu ćete pamtiti 2023. i s kojim planom ulazite u novu 2024?

- Hvala na tome popularnost, ali ne gledam na to tako. Ova godina mi je bila ispunjena, ja sam lice četiri emisije RTS i ponosna sam na to jer iza toga stoji mnogo rada na sebi, odricanja, ali kad radite posao koji volite, normalno je da date sve od sebe. Godina mi je donela mnogo toga lepog, neke tužne događaje isto tako. Što se tiče planova za 2024, imam ih. Što se tiče posla, znam da ću nastaviti da radim na ovim emisijama, a što se tiče života, tu postoji jedna velika promena, ali, prosto, ne bih sada o tome pričala.

S obzirom na to da je najluđa noć uglavnom zaista takva - najluđa, kako planirate da je provedete i kome ćete prvom pasti u zagrljaj kada se kazaljke sklope?

- Ne znam zašto se doček Nove godine zove najluđa noć! Meni ona prolazi, već godinama, uz rusku salatu i televizor, ali dobro. Pašću u zagrljaj onima koji su mi najvažniji u životu. Nekako, uvek mi je poslednjih godina važnije da tu noć provedem u miru i sa mojima, nego da to bude proslava s glamuroznim haljinama. Nekako se čovek zasiti preko godine, a najviše mi fali, jer brzo živimo, taj neki mir i dom. Fali mi da budem malo u čarapama umesto u štiklama.

Republika

Foto: ATA Images

Marija Veljković

U medijima se naširoko pisalo o vašem odnosu s partnerom Rastkom Jankovićem. Da li vam smeta što se u poslednje vreme prati svaki vaš korak?

- Iskreno mi malo smeta. Mislim da svaka žena ima pravo da kreira svoj život onako kako želi. Svi pričamo o ženskim pravima, naravno. Moje pravo je da život krojim kako osećam i želim. Moja i Rastkova veza izazvala je interesovanje, ali prosto ja ne znam da li je to toliko retko danas kad se rodi ljubav između dvoje ljudi, pa je s te strane izazvala interesovanje. Malo mi to smeta. Nas dvoje smo to što jesmo, naša veza je to što jeste. Ne možemo pobeći od sebe i našeg zajedništva. Trudimo se da nam to ne smeta i da živimo onako kako smo izabrali da živimo.

Godinu iza nas obeležili su i pojedini naslovi o vašim esteskim zahvatima. Kako na to gledate sada, s ove distance, kada se tzv. medijska prašina spustila?

- Pa ne znam šta da vam kažem, ako je vest koja "diže prašinu" da se stave dve moje iste slike s različitim osvetljenjem i jedna je kao pre, a druga posle, ja mogu samo da se smejem na to i kažem bravo toj vrsti novinarstva.

Republika

Foto: ATA Images

Marija Veljković i Rastko Janković

Koji rituali i običaji moraju da ispoštuju u vašem domu za praznike?

- Ne postoji ništa što se mora. Praznici su da se uživa u njima da se družimo i da nadoknadimo vreme koje preko godine nismo imali. Mi imamo neke svoje rituale da kitimo jelku zajedno, da gledamo filmove, ja pravim rusku salatu i to je nešto čeme se svi radujemo.

Kakva ste domaćica? Da li negujete tradiciju velike gozbe za praznike i šta uvek mora da se nade na vašem stolu?

- Sve zavisi od raspoloženja. Naravno da svaka žena u ovoj zemlji voli da spremi gozbu, da se posveti tome i uživa. Tako je i sa mnom. Svi uživamo u zajedničkom ručku. S te strane jesam možda tradicionalna, ali ne volim opet u stegu da nešto moram. Volimo praznike, ali opet i trpeza je deo nečega što je nezaobilazno u ovim trenucima.

Kako je Nova godina i period kada ljudi donose velike odluke, koja će biti vaša?

- Moja velika odluka je da razlučim važne od nevažnih ljudi, isto tako i s događajima. Na nevažne ljude i događaje, kako bih rekla, ne treba gubiti energiju. Treba je čuvati za svoje najbliže. Isto je i s emocijama. Treba zaštititi taj svoj mikrokosmos od svih onih znatiželjnih i zlonamernih ljudi.

Republika

Foto: Marija Radisavljević

Marija Veljković

Postoji li projekat na kom biste voleli da radite, neki tip emisije, a da dosad niste imali priliku?

- U ovom momentu ne postoji ništa što bih radila, a da dosad nisam. Opet, svakom projektu se radujem jer nosi nešto lepo i drugačije na svoj način.

Šta vam najbliži zameraju, šta smatrate svojom lošom osobinom?

- Meni najbliži ništa ne zameraju, ali daleko od toga da nemam mana, svi ih imamo. Volim najbliže i zahvalna sam na njima i obrnuto je. Jedni drugima ništa ne zameramo. Kad nekoga volite, to je i s vrlinama i s manama. To je jedna sinergija životna i ne treba nekom ko vam je blizak da bilo šta zamerate.

Šta mislite o trendu vezanom za plastične operacije? Koliko je to uzelo maha i da li ste više za prirodan izgled?

- U ovoj zemlji se toliko priča o pravima žena. Zar nema svaka žena pravo da voli koga želi, da bude majka ili ne, da ima obrazovanje koje želi. Pa i fizički izgled kakav želi. Hajde da i vi, kao mediji, i mi, kao društvo, ne budemo licemerni. Lično, ne mislim apsolutno ništa o operacijama, ali ako će nekoj ženi doneti samopouzdanje ili lepšu sliku o sebi, zašto da ne. Svako je apsolutno odgovoran za sebe i svoje životne izbore i ne vidim potrebu da se bilo ko tu meša, čemu smo, nažalost, skloni. Parola: "Živite i pustite druge da žive..."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
mikele.architect

01.01.2024 01:49

Ova njena veza je tako "mlaka" da je skoro banalna,neinteresantna,dosadna...ali ona veza sa kaskaderom Ćertićem,pa to je bilo bombastično,turbo,iskrilo,sevalo, na sve strane.Ona se pravila naivna,kao nema komentar,a muž,jadan,jedva se spasio jer je kaskader hteo i njega da....dotakla je dno "naša" Mare.