VLAHOVIĆ MAGIČNOM ASISTENCIJOM REŠIO DERBI PROTIV ROME! "Štikla" srpskog reprezentativca!

Autor:

Sport

30.12.2023

22:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbudljiv duel u Torinu.

VLAHOVIĆ MAGIČNOM ASISTENCIJOM REŠIO DERBI PROTIV ROME! "Štikla" srpskog reprezentativca!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Juventusa savladali su u derbiju 18. kola Serije A Romu minimalnim rezultatom 1:0. Momenat odluke dogodio se u 47. minutu susreta kada je Adrijen Rabio matirao Ruija Patrisia mirnom završnicom, ali svemu je prethodila maestralna asistencija Dušana Vlahovića

Srpski reprezentativac je dobio loptu od saigrača iz nacionalnog tima Filipa Kostića, a onda je petom "spakovao na tacnu" za Rabioa koji je vrlo lepo pogodio ispod portugalskog čuvara mreže. 

Bila je to druga asistencija Vlahovića ove sezone, pored šest golova, ali verovatno najatraktivnija u karijeri i to baš u derbiju.


Očigledno da srpskom centarforu prijaju velike utakmice, nakon što je bio strelac efektnog gola nedavno protiv Intera.

Neretko je Vlahović ove sezone dobijao prozivke na svoj račun zbog neubedljivih partija na kojima se nije upisivao u listu strelaca. Videćemo kakve će komentare posle ove asistencije dobiti od italijanskih "stručnjaka", pre svega Del Pjera koji često ima šta da zameri napadaču Juventusa. 

Juve nastavlja da "diše za vratom" ekipi Intera koja je vodeća na tabeli Serije A sa 45 poena, dok torinski tim ima dva manje. Roma na sedmoj poziciji završava 2023. godinu sa 28 bodova.

Ostali mečevi u Seriji A danas:

Atalanta - Leće 1:0

Kaljari - Empoli 0:0

Udineze - Bolonja 3:0

Milan - Sasuolo 1:0

Verona - Salernitana 0:1

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading