KAKVA MAJSTORIJA DUŠANA VLAHOVIĆA! Srpski napadač izveo MAGIJU, trzaj glavom i EVROGOL! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.12.2023

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golgeter "orlova" doneo trijumf "Staroj dami" na gostovanju Frozinoneu rezultatom 2:1, u 17. kolu Serije A.

KAKVA MAJSTORIJA DUŠANA VLAHOVIĆA! Srpski napadač izveo MAGIJU, trzaj glavom i EVROGOL! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Preživeli su fudbaleri Juventusa gostovanje Frozinoneu, a junak pobede bio je srpski reprezentativac Dušan Vlahović.

Evrogolom Srbina gosti iz Torina u 81. minutu došli su do pobede i nastavili trku za šampionsku titulu.

Odlično je Vlahović odreagovao posle centaršuta sa desne strane Vestona Mekenija i milimetarski preciznim udarcem glavom u šesnaestercu, nadvisivši čuvara, pogodivši za veliko oduševljenje tifoza bjanko-nera.

Bio je to njegov šesti pogodak u sezoni, ali veoma bitan za današnji uspeh Juvea, koji je na najbolji način iskoristio kiks Milana u Salernu (2:2).

Mučili su se gosti iz Torina u uvodnom meču subotnjeg programa, 17. kola Serije A, ali je na pogon Srba ipak uspeo da ostvari trijumf.

Filip Kostić je, takođe dao nemerljiv doprinos pobedi, jer je posle njegovog centaršuta u 12. minutu, Kenan Jildiz doneo vođstvo Alegrijevom timu - 0:1. Treba reći da je Kragujevčanin igrao je do 54. minuta, kada je ustupio mesto Ilingu.

Domaćin je do izjednačenja došao početkom drugog poluvremena, pošto je Haime Baez u 51. minutu iskoristio nepažnju u odbrani gostiju za 1:1.

I onda, je na scenu stupio Vlahović, koji je takođe na teren kročio tri minuta posle izjednačenja, a samo 27 minuta kasnije dao pobedonosni gol.

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Vlahović slavi pobedonosni gol

Inače, srpski napadač je bio precizan i u 84. minutu, ali mu je nova majstorija poništena nakon signalizacije iz VAR sobe, pa je ostalo 2:1 u korist Juventusa.

Ovom pobedom "stara dama" je došla do 40. boda i sada ima samo jedan poen manje od vodećeg Intera, koji tek treba da odigra svoj meč protiv Lečea.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading