BIVŠI ZADRUGARI POBEGLI U ZAGREB: Pobednica rijalitija nikad srećnija, ZAVODNIK podelio snimak iz HOTELA - jedan detalj svima zapao za OKO! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.12.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugari otišli u Hrvatsku kako bi popravili Božić po gregorijanskom kalendaru!

BIVŠI ZADRUGARI POBEGLI U ZAGREB: Pobednica rijalitija nikad srećnija, ZAVODNIK podelio snimak iz HOTELA - jedan detalj svima zapao za OKO! (FOTO)

Foto: shutterstock

Pobednica "Zadruge 3" Iva Grgurić vratila se u svoju rodnu Hrvatsku, kako bi sa najmilijima proslavila Božić po gregorijanskom kalendaru, koji je za dva dana. Iva se oglasila iz Zagreba, gde je posetila Advent i pokazala kako uživa u prazničnom raspoloženju svojih nekadašnjih sugrađana.

Republika

Foto: Instagram.com

Iva Grgurić u Zagrebu

- Moj dom - napisala je Iva preko storija na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Iva posetila Advent

Zanimljivo je da se u Zagrebu nalazi još jedan bivši zadrugar. Naime, Marko Osmakčić, Hrvat poreklom iz Bosne i Hercegovine, posetio je prestoni naših suseda, te se oglasio iz luksuznog hotela.

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Osmakčić u luksuznom hotelu

Marku je bilo zanimljivo da usnimi sve što se nalazi u njegovoj sobi, a posebno ogledalo i televizor na plafonu. Detalje iz hotelske sobe podelio je sa svojim pratiocima, dok se sve vreme smeškao.

- Sledeći nivo života mi - napisao je Osmakčić.

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Osmakčić pokazao svoju sobu

Inače, Ivana je nedavno gostovala u našoj emisiji "Lično sa", gde je voditelju Predragu Radosavljeviću odgovarala na zanimljiva leksikonska pitanja.

Iako je na samom početku razgovora priznala da je trenutno slobodna, Iva je u našoj već čuvenoj igrici "3 pa 1" dobila imena poznatih frajera sa javne scene, te izabrala sa kojim bi od njih imala s*ks, ušla u brak ili mu dala - korpu!

- Vladimir Tomović, ne, nije moj tip, definitivno! Bila sam s njim u rijalitiju, dobar dečko, ali - korpa! Vuk Kostić, ne znam ko je zaista, tako da mu ne dam ni brak, ni seks - korpa! Milan Marić... Da li ste vi normalni, ljudi, kao da ja znam te ljude? (smeh) Glumac, ne znam ga, korpa! Izvini, liče - smejala se Grgurićeva, te nastavila:

Republika

Foto: ST/B. Jovanović

Iva Grgurić u "Lično sa"

- Sloba Radanović, volim njegove pesme, ali ne bih mu dala seks, a ni brak, nema teorijske šanse, s toga - korpa! Miloš Biković... E, sad ste me našli! (smeh) Ne bih baš ušla s njim u brak, ali mu ne dam korpa, tako da znate već - istakla je starleta i namignula u kameru.

- Aleksandar Mitrović, uh, ne! Ne sviđa mi se, nema pločice. Novak Đoković - brak! Mensur Ajdarpašić, joj, definitivno korpa! Dušan Vlahović... Brak - nasmejala se Iva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading