NOVAK JE PREVAREN! Slavni trener PRIZNAO: "Lagao sam Đokovića"!

Autor:

Sport

23.12.2023

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno priznanje "učitelja" Habiba Nurmagomedova.

NOVAK JE PREVAREN! Slavni trener PRIZNAO: "Lagao sam Đokovića"!

Foto: printscreen/instagram

Nedavno su najbolji teniser sveta Novak Đoković i bivši neporaženi UFC šampion Habib Nurmagomedov imali susret u Dubaiju, gde su razmenili utiske o sportovima u kojima su se proslavili.

Trener ruskog borca Havijer Mendez priznao je na društvenim mrežama da je prilikom susreta sa prvim reketom ATP liste pomalo preterao, veličajući sebe i svoj rad.

On je u objavi na Instagramu napisao da je jednu stvar slagao, nameravajući da impresionira srpskog asa.

- Razgovaram o tome koliko sam UFC šampiona trenirao, i zapravo sam slagao - ističe Habibov trener i dodaje:

- Nisam trenirao 20 UFC šampiona. Ali Novak me je mnogo slušao i možda sam se zato trudio da ga impresioniram. Treneri mogu da lažu.

Treba reći da se Đoković u Dubajiu priprema za početak nove sezone, pa se u jednom sportskom centru i dogodio njegov susret sa čuvenim UFC šampionom.

Novak će prvi put na teren izaći u Rijadu na egzibiciju protiv najvećeg rivala Karlosa Alkaraza iz Španije, njihov duel zakazan je 27. decembra u prestonici Saudijske Arabije.

Posle toga, najbolji teniser sveta se zajedno sa teniskom elitom seli u Australiju, gde nastavlja pripreme za Australijan open i takmičenje u Melburnu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading