ZAVALITE SE I UŽIVAJTE! Ovo su pet NAJBOLJIH poteza Novaka Đokovića u 2023. godini! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.12.2023

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta obeležio godinu na izmaku.

ZAVALITE SE I UŽIVAJTE! Ovo su pet NAJBOLJIH poteza Novaka Đokovića u 2023. godini! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Dominacija Novaka Đokovića nastavljena je i u 2023. godini, osvajanje sedam pehara od kojih su tri sa Grend slemova.

Podizao je srpski as trofeje u Melburnu, na Rolan Garosu i US Openu, kao i na Završnom Mastersu u Torinu, međutim, spektakularne poteze je priređivao gotovo na svakom turniru gde je učestvovao.

Krenimo redom. Po 10. put u karijeri Nole je pokorio Australijan open i trijumfom nad Grkom Stefanosom Cicipasom u finalu potvrdio primat na "omiljenom takmičenju".

Potom je usledilo slavlje u Parizu i pobeda protiv Norvežanina Kaspera Ruda sa glatkih 3:0 po setovima, a onda i isti rezultat u duelu sa Rusom Danilom Medvedevim za trofej na čuvenom Flešingu.

Sada je Eurosport napravio rezime od pet najboljih poteza prvog reketa sveta, a na petom mestu našao se duel sa Grigorom Dimitrovim i duga razmena koja je pripala prvom reketu sveta.

Na četvrtom mestu našao se okršaj protiv Mađara Martona Fučoviča na Rolan Garosu, dok je na trećoj poziciji poen protiv Rusa Andreja Rubljova, takođe iz Melburna.

Meč protiv Dimitrova na prvom grend slemu je očigledno obilovao sjajnim poenima, pa je tako i drugo mesto sa ovog duela.

Za najbolji potez proglašen je onaj iz meča Đoković - Alkaraz u polufinalu Rolan Garosa. Novak je tom prilikom uspeo da stigne kratku loptu Španca, a potom sjajnom reakcijom na mreži osujetio momka iz Mursije da dođe do poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading