BIVŠI TRENER FEDERERA O NOVAKU I ALKARAZU! Bio bih ŠOKIRAN, ako se OVO ne desi!

Autor:

Sport

22.12.2023

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pol Enekon veruje u dominaciju prvog i drugog tenisera sveta u godinama koje dolaze.

BIVŠI TRENER FEDERERA O NOVAKU I ALKARAZU! Bio bih ŠOKIRAN, ako se OVO ne desi!

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz i Novak Đoković

Nekadašnji trener Noletovog idola Pita Samprasa i legendarnog penzionisanog Švajcarca Rodžera Federera ubeđen je da Đokoviću i "Karlitosu" u 2024. neće imati ko da stane na put.

Enekon tvrdi da će srpski i španski as osvojiti sve Grend slemove u Novoj godini:

- Novak Đoković i Karlos Alkaraz će odskakati, ali ne mnogo. Da li to znači da će njih dvojica osvojiti sve važne turnire? Ne, ali bih rekao da će imati prednost na Grend slemovima, jer se igraju na tri dobijena seta - rekao je Pol Enekon.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Pol Enekon

Američki stručnjak je tom prilikom naglasio da će naredna sezona biti slična ovoj sa prvim reketom sveta i momkom iz Mursije kao dominantnim figurama.

- Bio bih šokiran kada bi bilo ko osim njih dvojice dominirao u narednoj sezoni. Posle Novaka i Karlosa najveće šanse da osvaja velike trofeje ima Danil Medvedev. On im je uvek za petama, veoma je blizu - nastavlja bivši trener Samprasa i Federera.

Vodeća trojka, koju čine Nole, Alkaraz i Medvedev, se znatno "odvojila" od ostatka igrača sa ATP liste.

- Novak, Alkaras i Danil su prva trojica na svetu. Posle njih imamo deset imena, ali još nisu dovoljno sazreli. Naravno, ovo je sport, uvek su moguća velika iznenađenja - istakao je Enekon, koji trenutno vodi brigu o mladom sunarodniku Tejloru Fricu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading