TRAGEDIJA U VENECUELI: Umro košarkaš koji je briljrao na Mundobasketu...

Autor:

Sport

22.12.2023

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga do neba.

TRAGEDIJA U VENECUELI: Umro košarkaš koji je briljrao na Mundobasketu...

Foto: printskrin/vikipedia

Košarkaški reprezentativac Venecuele, Garli Sojo preminuo je u 24. godini, saopštio je tamošnji Savez.

Momak rođen 23. septembra 1999. godine naprasno je napustio ovaj svet, prenose mediji iz Venecuele. Bio je deo tima Gladijatores i takmičio se u Ligi šampiona Amerike.

Duboko žalimo zbog smrti Garlija Soja, člana našeg nacionalnog tima i neverovatnog ljudskog stvorenja, koji je imao velike ambicije u košarci - napisali su iz Košarkaškog saveza Venecuele.

Naglašavaju da se on priključio nacionalnom timu pred Olimpijske kvalifikacije 2021. godine, a potom je nastupao u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo i na Mundobasketu ove godine u Japanu na Okinavi.

Izrazili su duboko saučešće porodici, prijateljima i svima koji su poznavali ovog mladog momka.

Prosečno je na Svetskom prvenstvu beležio 12,4 poena po meču, a najbolju partiju pružio je protiv Japana kojem je ubacio 20 poena, dok je sa druge strane Slovencima dao 16 poena.

Nezvanično se navodi da je košarkaš doživeo epileptični napad, a da je u tom momentu bio sam kod kuće, što je na kraju bilo fatalno, piše venecuelanski Meridijano.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading