HABIB O ĐOKOVIĆU: Novak je NAJBOLJI SVIH VREMENA!

Autor:

Sport

21.12.2023

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veličine se međusobno prepoznaju.

HABIB O ĐOKOVIĆU: Novak je NAJBOLJI SVIH VREMENA!

Foto: printscreen/instagram

Novak Đoković i Habib Nurmagomedov

Novak Đoković se u više navrata susretao sa najvećim imenima svetskog sporta, a ovaj put uspeo je da naleti na bivšeg MMA borca Habiba Nurmagomedova

Susret se odvio u NAS sportskom centru u Dubaiju i upravo na tom mestu je nastala fotografija. U opisu slike, Habib je odao počast svetskom broju jedan. 

- Sa najboljim svih vremena - stajalo je u objavi na društvenoj mreži Instagram.

 

 

Habib je bio šampion lake kategorije u UFC i niko nije mogao da ga porazi u njegovoj kategoriji dok se nije povukao. Nije mu ništa mogao ni Konor Mekgregor, sa kojim je 2018. godine imao čuveni duel za pamćenje i na njemu je potukao Irca.

Habib se povukaou martu 2021. kada je imao nepune 33 godine, a smrt oca iz prve pandemijske godine uticala je veoma bolno na ruskog borca rođenog u Dagestanu. Trenutno, ruski borac ne planira da se vraća sportu, iako je u evidentno dobroj formi.  

Sa druge strane, Đoković će imati težak posao da odbrani titule na tri grend slema, pošto je ove godine postao rekorder po broju titula sa najvećih turnira i Završnih mastersa, a dodatno je „podebljao“ svoj rekord po broju nedelja na prvom mestu ATP liste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading