DA LI STE ZNALI? Novak Đoković i Branimir Nestorović su članovi tajnog društva "Nikola Tesla"

Autor: P. Z.

Sport

20.12.2023

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navodno se okupljaju u Beogradu, a najbolji teniser sveta prisustvuje sastancima uvek kada je u Srbiji.

DA LI STE ZNALI? Novak Đoković i Branimir Nestorović su članovi tajnog društva "Nikola Tesla"

Foto: ATA Iamges, Tanjug/AP

Pulmolog i alregolog prof. dr Branimir Nestorović dospeo je u žižu javnosti u teškim vremenima kada je u Srbiju stigla pandemija koronavirusa, a sada je uplivao i u političke vode, pa će ući u parlament.

Pre nešto više od godinu dana su se u javnosti pojavile priče da u Beogradu postoji i aktivno deluje tajno društvo koje nosi ime po našem slavnom naučniku Nikoli Tesli, a među članovima koji se redovno okupljaju su, navodno, upravo Branimir Nestorović, pa najbolji teniser sveta Novak Đoković, čovek koji je patentirao bosanske piramide Semir Osmanagić, profesor i istraživač Velimir Abramović, nekoliko inženjera i doktora nauka... Sve u svemu, ne više od desetak ljudi.

Organizacija je samo uslovno nazvana tajnom, jer se ona ne bavi ničim mističnim. Naprotiv, reč je o ljudima posvećenim proučavanju Teslinog lika i dela, a tajnost se odnosi samo na činjenicu da se radi o zatvorenom krugu, u koji se može ući isključivo po zaslugama i pozivu.

IDEJA IZ DAVNINA

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Kako je za Republiku tada rekao jedan od članova ovog društva, uz molbu da mu ne pominjemo ime jer je od početka dogovor da se ne izlazi u javnost s podacima o sastancima i onome o čemu se na njima razgovara, okupljanja su periodična.

- Novak Đoković, kad god je u Beogradu, prisustvuje sastancima. Nikad ne propusti priliku da se vidimo. Nema tu nikakve velike tajne, svi smo mi dobri poznavaoci Tesle, koliko je to, naravno, moguće. Ali, pre svega, poštovaoci njegovog dela - objasnio je tom prilikom naš sagovornik.

Prema tadašnjim rečima našeg izvora, od ličnosti poznatijih javnosti tu je i doktor Branimir Nestorović, koji je već govorio o tome da uz podršku Novaka Đokovića radi na brojnim medicinskim projektima, koji se zasnivaju na naučnim otkrićima Nikole Tesle.

Svi članovi društva u kontaktu su s ljudima iz celog sveta koji su predani istraživanju Teslinog rada. Mnogi od njih aktivno pokušavaju i da reprodukuju neke Tesline eksperimente, s manje ili više uspeha.

- Ima kontakata s Kinezima, Indusima, Amerikancima, Nemcima i mnogim drugima. Na listi je i Semir Osmanagić, koga svi znaju po Bosanskim piramidama, ali i druženju s Novakom Đokovićem - pričao je naš sagovornik.

Nestorović: Čudesna fizička sličnost Novaka i Nikole

Republika

Foto: Printscreen

Branimir Nestorović

Društvene mreže su prepune montaža na kojima se Novakov lik postepeno pretvara u Teslin i obrnuto, a najdalje je u poređenju dvojice slavnih Srba otišao dr Branimir Nestorović.

- Obojica šire fantastičnu ideju i mnogo liče fizički. Ja sam na pausu odštampao slike Novaka i Tesle kad je bio mlad, onda ih preklopim, a oni fizički liče jedan na drugoga! Ko veruje u reinkarnaciju, može da kaže. Ja verujem u reinkarnaciju! Ima nešto čudno u toj priči. Ja verujem iako naša crkva ne priznaje reinkarnaciju - rekao je jednom Nestorović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading