DR NESTOROVIĆ I ĐOKOVIĆ SU TANDEM SNOVA: Kada je čuo ideju, Novak nije mogao da se opasulji koliko je DOBRA! Želeo je sve lično da finansira!

Autor: P. Z.

Sport

20.12.2023

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branimira i Noleta je spojila ljubav prema Nikoli Tesli.

DR NESTOROVIĆ I ĐOKOVIĆ SU TANDEM SNOVA: Kada je čuo ideju, Novak nije mogao da se opasulji koliko je DOBRA! Želeo je sve lično da finansira!

Foto: pritscreen/Tanjug

Pulmolog i alregolog prof. dr Branimir Nestorović dospeo je u žižu javnosti u teškim vremenima kada je u Srbiju stigla pandemija koronavirusa, a sada je uplivao i u političke vode, pa će ući u parlament.

Neki bi pomislili da je to krupan zalogaj, ali gospodin Nestorović je poznat kao neko kome ništa ne predstavlja problem, pa je tako pre nekoliko godina pričao i o aparatu Nikole Tesle.

Za tu ideju je zagrizao čak i najbolji teniser svih vremena Novak Đoković, koji je želeo sve da finansira.

Kad se priča o integrativnoj medicini, ona je često stvar podsmeha, ali zaboravlja se ko se njome bavio, Tesla. On je imao onaj čuveni aparat, lečio karcinom krajem 19. veka neverovatnom efikasnošću. Mi ćemo se kad sve ovo prođe, tek se čuti u vezi sa proizvodnjom domaćeg aparata na bazi Teslinog kalema. Skupila se grupa neobičnih ljudi, ima i inženjera, i Novak ponudio se da to finansira i pokloni svim bolnicama - govorio je tada Nestorović.

Republika

Foto: ATA Images

Branimir Nestorović

Potom je malo bolje objasnio o čemu se zapravo radi.

- Niko ne zna kako izgleda taj čuveni Teslin aparat. Tesla se time bavio, ali onako usputno, jer kada je otkrio bežični prenos energije, potpuno je odlepio za tim i sve ostalo je batalio. E sad, ima milion tih takozvanih Teslinih aparata. Želim da i mi napravimo aparat, isprobamo ga, testiramo na pacijentima kroz terapije i ako rezultat bude pravi, krenemo u proizvodnju. Novak je zainteresovan za sve to i želi da budeo deo toga - pričao je Branimir Nestorović tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading