BILA JE LEPA KAO LUTKA: Ovo je devojka koju je ZVERSKI UBIO nesuđeni as Partizana (FOTO)

Autor: P. Z.

Sport

20.12.2023

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi se pitaju kako je imao srca to da uradi.

BILA JE LEPA KAO LUTKA: Ovo je devojka koju je ZVERSKI UBIO nesuđeni as Partizana (FOTO)

Foto: Instagram/toofoethegoddess

Marajna Rodžers

Američki košarkaš Čens Komanče je zajedno sa svojom devojkom zverski ubio 23-godišnju medicinsku sestru Marajnu Rodžers.

Komanče je priznao da je HDMI kablom zadavio nesrećnu devojku, nakon što ju je namamio da imaju trojku, zajedno sa njegovom lepšom polovinom.

Kako je košarkaš imao srca da ubije ovu devojku nikome nije jasno, pogotovo što se na slikama sa njenog Instagram profila može videti da je bila prava lepotica.

Inače, ovaj krilni centar je 2018. godine bio na pragu prelaska u Partizan, ali nije prošao probu kod tadašnjeg trenera Nenada Čanka.

Prošle sezone je bio član Portland Trejlblejzersa, a ove je nastupao za Stokton Kingse, razvojni tim Sakramento Kingsa, koji su ga otpustili nakon što je optužen za teško krivično delo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Spin

20.12.2023 22:05

Ja sam čuo da je potpisao za Zvezdu jer ga je odusevilo kad je čuo da su tamo igrali Gurović,Radivojević,Koroman...sve drugari

Divnoo

21.12.2023 07:16

Fina devojka op opp i došla na trojku oličenje poštenja mada to je ništa za ove naše sa naših prostora