HRVATI ZABRANJUJU SRPSKE PEVAČE, A ČOLU NE PITAJU ZA CENU: Za doček u Dubrovniku PLAĆEN KAO NIKO DO SADA! Merlin im pevao za 50.000 evra manje!

Autor: M. K. V.

Zabava

21.12.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravko Čolić je jedan od rethih koji je u Hrvatskoj uvek dobrodošao!

HRVATI ZABRANJUJU SRPSKE PEVAČE, A ČOLU NE PITAJU ZA CENU: Za doček u Dubrovniku PLAĆEN KAO NIKO DO SADA! Merlin im pevao za 50.000 evra manje!

Foto: Soultime media

Jedna od najvećih regionalnih muzičkih zvezda Zdravko Čolić za doček 2024. godine na Stradunu u Dubrovniku uzeće 130.000 evra, prenose hrvatski mediji.

Kako navode, ovo je ubedljivo najveća suma koju je neki pevač dobio za nastup u novogodišnjoj noći u Hrvatskoj, nakon Dina Merlina koji je, navodno, za doček 2018. u Dubrovniku pevao za 80.000 evra.


- Dragi prijatelji, veselim se Dubrovniku, dočeku Nove godine na Stradunu, najlepšoj pozornici na svetu! Voli vas i pozdravlja Zdravko Čolić - poručio je pevač kada je objavljeno da će pevati u Dubrovniku.

 

Republika

Foto: ATA Images

Zdravko Čolić je na Merlinovim koncertima zasenio domaćina


Inače, Čola se nedavno pojavio na koncertima Dina Merlina u Beogradu i Zagrebu, gde je publika reagovala euforično kada ga je sarajevski kantautor predstavio kao idola njegove mladosti. Zdravko Čolić mu je bukvalno u trenutku kad je izašao na binu "ukrao šou" jer je oduševio sve prisutne svojom energijom i raskošnim vokalom, kao i elegantnim autfitom. 


Iako su ove godine mnogi srpski pevači zabranjivani u Hrvatskoj, očito je Čola među retkima koji su tamo uvek dobrodošli i kog su Hrvati spremni da plate više nego ikog s ovih prostora.

On je tako i letos oduševio tamošnju publiku u Puli, gde su se na tatinom koncertu provodile i Čolićeve naslednice Una i Lara. One su u jednom trenutku bile u društvu proslavljenog glumca Radeta Šerbedžije i njegovih ćerki, Vanjom, Ninom i Mimi, što su propratili regionalni mediji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading