SPREMITE DEBEO NOVČANIK UKOLIKO ŽELITE NJIH DA SLUŠATE! Evo gde pevaju NAŠE najveće zvezde za DOČEK! Cene variraju od 100 do 350 evra po osobi!

Autor:

Zabava

14.12.2023

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od ovih cena zavrteće vam se u glavi.

SPREMITE DEBEO NOVČANIK UKOLIKO ŽELITE NJIH DA SLUŠATE! Evo gde pevaju NAŠE najveće zvezde za DOČEK! Cene variraju od 100 do 350 evra po osobi!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Nikola Mutić, ST/Dragan Kadić, ST/Vladimir Lukićshutterstock

Budući da smo sve bliži Novoj godini evo koliko novca treba da odvojite ukoliko želite da slušate neke od naših zvezda i ludo se provedete. Cena ulaznica varira u zavisnosti od izabranog mesta za sedenje i samog izvođača.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksandra Prijović na koncertu u Zagrebu

Aleksandra Prijović

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović će nastupiti u prestonici, a cene karata za njen nastup kreću se od 120 evra do 220 evra, u zavisnosti od pozicije stola ili separea.
Republika

Foto: ST/N.MUTIĆ

Radiša Trajković Đani spreman za novogodišnju noć

Radiša Trajković Đani i Jana Todorović

Folker Radiša Trajković Đani i Jana Todorović nastupaju zajedno u Beogradu, a cene ulaznica za njihov nastup variraju od 100 evra do 170 evra, u zavisnosti od odabrane zone.
Republika

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Sloba Radanović

Sloba Radanović i Barbara Bobak 
U jednom hotelu na Majdanu goste će zabavljati Barbara Bobak i Sloba Radanović, a cena ulaznice po osobi se kreće od 100 do 180 evra, uključujući elegantno mesto za sedenje i kompletnu večeru.

Republika

Foto: Republika TV

Nataša Bekvalac jedva čeka novogodišnju noć

Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac će se pobrinuti za novogodišnju atmosferu u hotelu u Beogradu, a cena ulaznice po osobi varira od 190 do 350 evra, u zavisnosti od izabrane pozicije stola.
Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Seka Aleksić sprema poseban stajling za Novu godinu

Seka Aleksić
Seka Aleksić će pevati u jednom hotelu, a cena karte po osobi kreće se od 180 do 200 evra.Budući da smo sve bliži Novoj godini evo koliko novca treba da odvojite ukoliko želite da slušate neke od naših zvezda i ludo se provedete. Cena ulaznica varira u zavisnosti od izabranog mesta za sedenje i samog izvođača.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Lukas obećava ludu žurku

Aca Lukas i Sanja Vučić
Aca Lukas i Sanja Vučić će nastupiti u jednom beogradskom splavu, a cena ulaznice po osobi varira od 170 do 250 evra, u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ceca Ražnatović spremila poseban repertoar

Svetlana Ceca Ražnatović
Folk diva Ceca će dočekati Novu godinu pevajući na Zlatiboru, a cene karata kreću se od 50€ do 160€, u zavisnosti od pozicije stola u sali.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Snežana Đurišić obećava vrhunsku atmosferu

Snežana Đurišić
Snežana Đurišić sa bendom će biti zadužena za novogodišnju noć, a cena ulaznica po osobi kreće se od 100 do 120 evra, uključujući elegantno mesto za sedenje.

Republika

Foto: ST/N.MUTIĆ

Vanja Mijatović

Vanja Mijatović
U jednom beogradskom klubu će nastupati Vanja Mijatović, a cena ulaznice je 55 evra, all inclusive.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading