OTKRIVENI DETALJI TESTAMENTA LEPE LUKIĆ: Sve ostavlja jednoj osobi, a za nasledstvo postoji USLOV!

Autor:

Zabava

21.12.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica prepisala celu imovinu svom bratancu!

OTKRIVENI DETALJI TESTAMENTA LEPE LUKIĆ: Sve ostavlja jednoj osobi, a za nasledstvo postoji USLOV!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Pevačica narodne muzike Lepa Lukić, koja nije imala svoje potomstvo, nedavno je privukla pažnju javnosti kada je otkriveno da je napisala testament kojim je odredila naslednika svoje imovine. U testamentu je jasno naznačila da će njen bratanac, Radisav, postati vlasnik svega što je stekla tokom svoje impresivne 50-godišnje karijere. Međutim, postoji jedan uslov - Radisav će morati da se brine o Lepinoj mački, Mazi, ukoliko ona preživi pevačicu.

Lepa Lukić nije krila svoju neizmernu ljubav prema svojoj mački Mazi, koju je udomila pre devet godina. Ona je istakla da je Maza za nju bila poput deteta, te je osećala obavezu da se brine o njoj i nakon svoje smrti. Ova posebna veza između Lepa Lukić i Maze otkriva njenu nežnu i brižnu prirodu, pokazujući da je njihov odnos bio duboko emotivan i ispunjen ljubavlju.


Lepa je opisala Mazu kao čudo od mačke, ističući njenu pamet i posebnost. Njihov odnos bio je toliko blizak da je Lepa čak tvrdila da sa Mazom priča kao sa čovekom. Ova neobična veza između pevačice i njene mačke Maze bila je izvor topline i radosti u Lepinom životu, pružajući joj neprocenjivu emotivnu podršku.
Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Lepa Lukić

Odluka Lepa Lukić da uključi mačku Mazu u svoj testament svedoči o njenom dubokom saosećanju i brižnosti prema životinjama. Njen zahtev da bratanac brine o Mazi nakon njene smrti pokazuje koliko je Lepa vrednovala svoju mačku i želela da se pobrine za njen dobar život i nakon što je ona više nije bila tu.


Ova neobična priča o ljubavi pevačice prema svojoj mački Mazi dodatno humanizuje Lepu Lukić i otkriva njenu osećajnost i nežnu stranu, koja je često bila skrivena iza njenog javnog imidža.

Na kraju, testament Lepa Lukić i njena ljubav prema mački Mazi ostaju kao svedočanstvo o neizmernoj ljubavi prema životinjama i o njenom saosećajnom i brižnom karakteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading