BILI BISMO NLO STRANKA, GLASAJTE ZA NAS! Karleuša priznala da li će UDRUŽITI snage sa Branimirom Nestorovićem: Uz moj vanzemaljski uticaj... (VIDEO)

Autor: O. B. / B. P. M.

Zabava

21.12.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša ekskluzivno za Republiku o mogućoj saradnji sa Nestorovićem!

Muzička zvezda Jelena Karleuša je ekskluzivno za Republiku otkrila da li bi ušla u stranku doktora Branimira Nestorovića. Pevačica nam je ovo otkrila nakon konferencije za medije u jednom prestoničkom hotelu, na kojoj je pričala 

- Kad bih se ja učlanila u njegovu stranku, uz njegove teorije i moj vanzemaljski uticaj, stvarno bismo bili ono - NLO. Glasajte za NLO. Mi bismo bili NLO. A što čoveku da pravimo to? Mislim da su čoveku njegove teorije sasvim dovoljne za dobar rejting - ispričala je popularna pevačica za Republiku.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATA Images

Jelena Karleuša i Branimir Nestorović

Podsetimo, Jelena nam je pre toga otkrila zbog čega je zamolila Nestorovića i njegovu listu "Mi glas iz naroda" da u Beogradu uđe u kolaciju sa strankom predsednika Aleksandra Vučića.

- Ja sam napisala iskreno, očekujem da me opet ne linčuju, satanizuju i zabrane, ali ja sam morala da kažem. Čoveče, toliko sam se potrudila za glasanje, našla sam onaj autfit, to mi je najomiljeniji autfit i sad opet da nađem takav autfit kao Melanija Tramp, to ne postoji... Ja sam rekla: "Javi se tamo, dogovorite se, javi se onom ko te nije napadao". Stvarno nemam šta da obučem, ovo nije zezanje. Radio je sa mojom tetkom, pa ću pokušati sa te strane da utičem - priznala je Karleuša za Republiku.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATA Images/Antonio Ahel

Jelena Karleuša i Branimir Nestorović

Pre toga je njena objava na društvenoj mreži Instagram digla veliku prašinu.

- Slušaj ti Nestoroviću, ja za novo glasanje nemam šta da obučem. Razumeš?! Ovaj poslednji autfit da nadmašim ne mogu. Nema više šta, kraj. Idi tamo, dogovori se, tetka mi radi u Tiršovoj, obožava te i samo lepo priča o tebi. Ne zezaj sad nego zovi Vučića! Ovi drugi su te ogovarali, sad ću da ti nađem i pošaljem! Koji ti je Instagram da te tagujem - pisala je Jelena i dodala:

- Hajde, molim te, ne mogu opet, ide mi Miličin koncert, ide mi Nova godina (dođi na reprizu u Hajat, moj si gost, jedan sto za doktore ostavljam).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading