NESTOROVIĆU, OBRATI SE ČOVEKU KOJI TE NIJE NAPADAO! Karleuša traži od doktora da se DOGOVORI sa Vučićem: Ne mogu ponovo da se obučem kao Melanija Tramp! (VIDEO)

Autor: O. B. / B. P. M.

Zabava

21.12.2023

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša ekskluzivno za Republiku o Branimiru Nestoroviću i javnom apelu koji mu je uputila!

Muzička zvezda Jelena Karleuša održala je juče konferenciju u jednom prestoničkom hotelu, gde je najavila svoj nastup za reprizu Nove godine. Potom je za Republiku progovorila o doktoru Branimiru Nestoroviću, čija je lista "Mi glas iz naroda" iznenadila sve na parlamentarnim i lokalnim izborima.

Podsetimo, Karleuša je nakon izbora zamolila Nestorovića javno da u Beogradu uđe u koaliciju sa strankom predsednika Aleksandra Vučića, kako ne bi moralo da se ponovi glasanje u prestonici.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jelena Karleuša

- Ja sam napisala iskreno, očekujem da me opet ne linčuju, satanizuju i zabrane, ali ja sam morala da kažem. Čoveče, toliko sam se potrudila za glasanje, našla sam onaj autfit, to mi je najomiljeniji autfit i sad opet da nađem takav autfit kao Melanija Tramp, to ne postoji... Ja sam rekla: "Javi se tamo, dogovorite se, javi se onom ko te nije napadao". Stvarno nemam šta da obučem, ovo nije zezanje. Radio je sa mojom tetkom, pa ću pokušati sa te strane da utičem - priznala je Karleuša za Republiku.

Pre toga je njena objava na društvenoj mreži Instagram digla veliku prašinu.

Republika

Foto: ATA Images

Branimir Nestorović

- Slušaj ti Nestoroviću, ja za novo glasanje nemam šta da obučem. Razumeš?! Ovaj poslednji autfit da nadmašim ne mogu. Nema više šta, kraj. Idi tamo, dogovori se, tetka mi radi u Tiršovoj, obožava te i samo lepo priča o tebi. Ne zezaj sad nego zovi Vučića! Ovi drugi su te ogovarali, sad ću da ti nađem i pošaljem! Koji ti je Instagram da te tagujem - pisala je Jelena i dodala:

- Hajde, molim te, ne mogu opet, ide mi Miličin koncert, ide mi Nova godina (dođi na reprizu u Hajat, moj si gost, jedan sto za doktore ostavljam).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading