NESTOROVIĆ HOĆE DA BUDE KUM JOVANI JEREMIĆ: Evo kakva je veza između Putina, Branimira i voditeljke Pinka!

Autor:

Zabava

20.12.2023

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branimir Nestorović ponudio Jovani Jeremić da prisustvuje nesvakidašnjoj prilici.

NESTOROVIĆ HOĆE DA BUDE KUM JOVANI JEREMIĆ: Evo kakva je veza između Putina, Branimira i voditeljke Pinka!

Foto: ATA Images

Doktor Branimir Nestorović postao je internet senzacija nakon izbora, međutim malo ko zna da se on ponudio da bude kum Jovani Jeremić.

Republika

Foto: Tv Pink

Branimr Nestorović i Jovana Jeremić u emisiji

Naime, u emisji Amidži šou, pre godinu dana gostovali su doktro Branimir Nestorović, Jovana Jeremić, Ivica Dačić i Tanja Savić. Tom prilikom Nestorović je istakao da želi da bude Jovanin kum. Sve je počelo tako što je Jovana upitana koji joj je najmuževniji političar.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin najmuževniji čovek po mišljenju Jovane Jeremić

- Na svetskom tržištu je to Putin definitivno. Nisam ga upoznala, to je moja želja i ja ću uspeti u tome. Javno kažem da ću kad-tad raditi intervju sa Putinom. Možete svi da se smejete, ali ja vam kažem da ću ja to postići - rekla je Jovana, a Nestorović se ubacio:

- Misliš da bi on smeo da se sastane sa tobom. Nije on toliko hrabar, bar ja tako mislim.

Republika

Foto: Tv Pink

Nestorović ponudo Jeremićki dogovor

Nakon toga Jovana se nasmejala, pa nastavila da priča sa Branimirom Nestorovićem.

- Nakon tog susreta videćete šta će biti. Sasalušaj me jednu stavr, ti Ognjene, ideš sa mnom kada se to dogodi i sve snimaš. Nestorović je, evo, svedok, kao i Ivica Dačić šta sam rekla i obećala - rekla je Jovana, a doktor je dao svoj sud i predložio da i on svedoči tome:

Ja ću da ti budem kum, šta je sporno. Biću kum sa mladine strane i sve je dogovoreno.

Inače, doktor Nestorović je tom prilikom dao svoj recept za bol u želucu, ali je ispričao i jednu anegdotu, te otkrio da je bio član ulične bande.

Republika

Foto: Republika

Doktor Branimir Nestorović otkrio tajni recept

- Ja sam onaj pravi što je pao sa duda, u bukvalnom smislu. Pao sam sa ogromnog duda koji je bio preko puta mene. Hvala Bogu taj čovek u čijem je dvorištu bio dud je imao konje, i dole jdna ogromna bara puna konjske balege i ja sam u to upao. Sa nekih šest metara sam pao u tu balegu i spasao sam se. Tako da sam ja pao sa duda u govna, a batine koje sam posle dobio su bile jezive. Tukle su me baba i mama na smenu, umlatile su me. Kad se mama umori, ona ode umije se, pa baba nastavi da me bije i tako u krug - rekao je kroz smeh Nestorović.

Podsećanja radi, Jelena Karleuša nije oklevala da javno izrazi svoje mišljenje o doktoru Branimiru Nestoroviću. Naime, ona mu je javno poručila da "nema šta da obuče" za nove izbore, ističući da je njen poslednji autfit nešto što ne može nadmašiti. Ova izjava izazvala je dosta pažnje javnosti, s obzirom na to da je Karleuša poznata po svojim modnim odabirima i javnom izražavanju stavova.

Republika

Foto: ATA Images, ST/Vladimir Lukić

Doktor Branimir Nestorović i Jelena Karleuša danima uzburkavaju javnost svojim komentarima

U svom stilu, Jelena je direktno uputila poruku doktoru Nestoroviću, te ga pozvala da se dogovori sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, spominjući čak i tetku koja radi u Tiršovoj i koja ga veoma poštuje.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jelena Karleuša na glasanju

Slušaj ti Nestoroviću, ja za novo glasanje nemam šta da obučem. Razumeš?! Ovaj poslednji autfit da nadmašim ne mogu. Nema više šta, kraj. Idi tamo, dogovori se, tetka mi radi u Tiršovoj, obožava te i samo lepo priča o tebi. Ne zezaj sad nego zovi Vučića! Ovi drugi su te ogovarali, sad ću da ti nađem i pošaljem! Koji ti je Instagram da te tagujem - pisala je Jelena i dodala:

- Hajde, molim te, ne mogu opet, ide mi Miličin koncert, ide mi Nova godina (dođi na reprizu u Hajat, moj si gost, jedan sto za doktore ostavljam).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading