URNEBESNI SNIMAK JOVANE JEREMIĆ: Latila se mikrofona i napravila HAOS u programu uživo, zbog ovoga je zovu KRALJICA ŠERA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

20.12.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka usijala atmosferu u Šimanovcima!

 

 

U sinoćnom specijalnom izdanju emisije ,,Amidži šou" voditelj Ognjen Amidžić ugostio je koleginicu i atraktivnu plavušu, Jovanu Jeremić, koja se pojavila u nikad provokativnijem izdanju. 

Jovana je poznata kao kraljica šera, a sinoć je još jednom pokazala i zbog čega. Naime, pored toga što je prvi put govorila o svom novom dečku biznismenu i iznela detalje koje javnost do sad nije znala, Jovana se više puta latila mikrofona i atmosferu u studiju dovela do usijanja. 

Ognjen je sinoć povodom specijalne emisije dao priliku gledaocima da se uključuju u program i da imaju muzičke želje, koje su gosti ispunjavali, a jedan gledalac imao je želju da mu Jovana otpeva pesmu koju je izvodila kad se prvi put pojavila na televiziji Pink, još kad je bila devojčica. 

Jovana je izvela čuvenu pesmu "Asereje" na Španskom jeziku, a dok je pevala sve vreme je bila jako energična, a kratka haljina joj nije smetala da pokaže svoje plesačke sposobnosti i još jednom iznenadi publiku svojom energijom i harizmom, po kojoj je prepoznatljiva. 

Kako je to izgledalo pgoledajte na početku ovog teksta. 

Inače, Jovana je sinoć ispričala kako se prvi put poljubila sa svojim novim dečkom, Draganom Stankovićem. 

- Kada sam čula da je lav, meni je bilo sve jasno, zato sam i pristala. Ništa... Ja sam ga pitala da se vidimo tada, preuzela sam inicijativu, nije mogao taj dan, pa smo se videli u četvrtak, otišli smo u restoran, jednom, dva, tri puta i tako. Četvrti put me je poljubio i to ispred hrama Svetog Save. Ja nikada ne bih izašla sa tim u javnost, da nije ozbiljno. Ja svoj privatni život krijem, taj deo, dok nisam sigurna, a u njega sam sigurna - rekla je ona. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading