KAD GA BADŽA OKITI: Zavirite u momački stan Vuka Kostića, a tek da mu vidite FRIZURICU! HIT (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

20.12.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momak za ženidbu!

KAD GA BADŽA OKITI: Zavirite u momački stan Vuka Kostića, a tek da mu vidite FRIZURICU! HIT (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Vuk Kostić

Glumac Vuk Kostić, poznat i pod svojim nadimkom Badža, nedavno je oduševio javnost fotografijom svog prelepo uređenog stana, koji se nalazi u potkrovlju i odiše belom bojom. Na nasledstvo od oca, ovaj prostor je oplemenjen krovnom konstrukcijom, braon nijansama trpezarijskog nameštaja, kao i elegantnom garniturom noćnog stočića i tepihom u belo-bež tonovima.

Međutim, posebnu pažnju privukla je njegova novogodišnja dekoracija, koja je bila u fokusu na pomenutoj fotografiji. Naime, Kostić je jelku postavio na centralno mesto u stanu, te je ukrasio plavim i crvenim kuglama, uz dodatak šarenih lampica, stvarajući pravu prazničnu atmosferu u svom domu.

Ipak, pored enterijera, pažnju je privukla i Vukova "nova frizura", koja je očigledno prilagođena potrebama njegovog novog projekta u kojem glumi homoseksualca. Ova transformacija je dodatno naglasila njegovu posvećenost ulozi i spremnost da se prilagodi zahtevima lika kojeg tumači.

Republika

Foto: instagram.com/vukkosticbadza

Vuk Kostić pokazao stan i novu frizuru na Instagramu

Inače, fotografija je izazvala brojne pozitivne reakcije javnosti, sa komentarima koji hvale kako njegovu glumačku izvedbu, tako i besprekornu novogodišnju dekoraciju u njegovom domu.

"Svaka čast, majstore", "Gledaj ga šta radi baja", "Dobra ti frizurica, Vuče", "To je taj gospodin, šmeker pravi", "Kad ga naš Badža okiti, to je to", bili su samo neki od komentara ispod sporne objave poznatog glumca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Majun

20.12.2023 21:29

Gej covek