"JEDVA ČEKAM DA UZMEM UNUKA U RUKE" Rajko Šerifović spremio specijalan POKLON za ćerkinog sina, evo gde će biti BABINE!

Autor: P. R.

Zabava

19.12.2023

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Rajko Šerifović za Republiku, evo šta je spremio za unuka! Spremaju se babine!

"JEDVA ČEKAM DA UZMEM UNUKA U RUKE" Rajko Šerifović spremio specijalan POKLON za ćerkinog sina, evo gde će biti BABINE!

Foto: Shuttestock, ATA Images/Antonio Ahel, ATA Images/Mateja Stanisavljević

Popularna pevačica Marija Šerifović je 2. decembra 2023. godine dobila sina uz pomoć surogat majke u Sjedinjenim Američkim Državama. Naime, naslednik Mario je rođen u Los Anđelesu, a vest o njegovom dolasku na svet odjeknula je kao bomba širom regiona.

Ovim povodom stupili smo u kontakt sa njenim ocem, muzičarem Rajkom Šerifovićem, koji je u razgovoru za Republiku priznao da jedva čeka da svog unuka uzme u naručje, kao i da je već oduševljen kakav je dasa.

- Hvala vam najlepše na lepim željama. Što se tiče kako se osećam, ne znam taj osećaj još uvek, oni su u Americi, ali sam uzbuđen, kako ne... Dolaze pred Novu godinu, pa ću videti. Ali kako da ne, radovaću se kad ga budem uzeo u ruke, kad ga budem stavio u krilo... Jedva čekam ta osetim taj osećaj! Kaže mi moja Marija da je crn i da ima plave oči, to je strašna kombinacija - ističe Rajko na samom početku rarzovora za naš portal, te se osvrnuo i na obeležavanja babina:

Republika

Foto: Shutterstock, Republika, ATA Images/Antonio Ahel

Rajko Šerifović se oglasio povodom rođenje unuka

- Što se tiča babina, ne znam da li će to biti u Beogradu ili Kragujevcu, ali sigurno sledi veliko slavlje. O svemu, naravno, odlučuje Marija, da li će biti ovde kod nas ili u Beogradu, meni je bitno samo da svog unuka uzmem u ruke. Stiže paket za njega sutra iz Švajcarske, specijalan poklon za mog unuka... Ma, biće puno poklona, hvala Bogu!

Šerifović nam je otkrio i da je odležao osam meseci u jednoj pančevačkoj zdravstvenoj ustanovi, te da je u jednom momentu oboleo od koronavirusa, kao i da ga je stregio šlog.

Republika

Foto: shutterstock, ATA Images/Antonio Ahel

Marija Šerifović dobila dete

- Dobro sam... Marija me je spakovala, odležao sam osam meseci u Pančevu kod nekih njenih prijatelja koji imaju privatnu praksu. U jednom momentu sam oboleo od šloga i od korone! Dobro sam sada, malo mi stopala trnu, pijem neke tablete, ali ostalo je sve u redu. Sada će unuk da me podmaldi - smeje se Rajko u razgovoru za Republiku, ni jednog momenta ne krijući radost zbog prinove u porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading