KLUB MORA DA NASTAVI DALJE: Slede sudbonosne odluke - Skupština je zakazana!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.12.2023

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluke moraju što hitnije da se donesu.

KLUB MORA DA NASTAVI DALJE: Slede sudbonosne odluke - Skupština je zakazana!

Foto: FK Moravac 2015 Krušar

Fudbaleri Moravca 2015 iz Krušara iza sebe imaju ne baš uspešnu polusezonu u okviru Pomoravske okružne lige.

 

Ekipa je u 17 prvenstvenih mečeva zabeležila isto toliko poraza uz ostvareni gol količnik od 12 datih i čak 126 primljenih pogodaka i već sada je potpuno jasno da će ekipa od naredne jeseni startovati u nižem rangu takmičenja Međuopštinskoj ligi Jug.

Međutim, pored loših ostvarenja na terenu, klub se pre samo nekoliko dana doživeo tragediju. Predsednik sportskog kolektiva iz Krušara Nebojša Miloradović je preminuo i morala je da usledi brza reakcija.

Usled svega navedenog rukovodstvo kluba se saopštenjem obratilo javnosti i najvilo održavanje Skupštine koja bi trebala da ima i karakter izborne:

- Nažalost, niko nije očekivao da ćemo iznenada ostati bez prvog čoveka, predsednika našeg fudbalskog kluba, zbog toga, moramo u donošenje nekih novih odluka, tuga je velika, Nebojša će zauvek biti upamćen kao neko ko se celi žrtvovao za klub, ali isto tako, klub mora nastaviti dalje - stoji na početku saopštenja, a zatim se dodaje:

- U vezi sa tim, uprava našeg kluba sazvala je sastanak koji će biti održan u subotu, 23. decembra 2023. sa početkom od 19 časova u prostorijama mesne zajednice. Pozivamo sve ljubitelje našeg kluba, ljude koji bi imali šta da izjave, daju predlog, da prisustvuju sastanku koji će biti održan u subotu.

Foto: FK Moravac 2015 Krušar

Ekipa Moravca 2015 se nalazi na novom početku

 

Istovremeno klub je naveo da će sastanak imati i četiri tačke dnevnog reda:

1. Izveštaj o radu fudbalskog kluba u jesenjem delu prvenstva;

2. Predlog, izbor novog predsednika fudbalskog kluba;

3. Prelazni rok i

4. Razno

Kako su istakli u redovima kluba iz Krušara i pored celokupne situacije ekipa Moravca 2015 mora da nastavi dalje, a treba istaći da će ekipa u premijernom prolećnom susretu gostovati u Jagodini ekipi GFK Tabane.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading