KAD HOĆU DA NERVIRAM MUŽA, SLUPAM MU KOLA: Poznata influenserka izazvala BURU na mrežama, OVAKO PROVOCIRA MILIONERA!

Autor:

Zabava

21.12.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata influenserka šokirala javnost svojim postupcima.

KAD HOĆU DA NERVIRAM MUŽA, SLUPAM MU KOLA: Poznata influenserka izazvala BURU na mrežama, OVAKO PROVOCIRA MILIONERA!

Foto: Instagram/

Supruga arapskog biznismena i milionera Džamala Bina Nadaka, influenserka Soudi nedavno je izazvala pažnju javnosti objavom videa na Instagramu pod nazivom "Stvari koje sam uradila da naljutim svog muža milionera".

Republika

Foto: Instagram/

Influenserka Soudi sa suprugom milionerom

U ovom provokativnom snimku, ona je otvoreno priznala nekoliko postupaka koji su izazvali bes njenog supruga, arapskog biznismena Džamala Bina Nadaka.

Slupala sam mu automobil, kupila sam dve Birkin torbe u istoj boji, slučajno sam kupila još jednog konja, putovala sam bez njega, naručila sam previše hrane koju nisam pojela, nisam mu podarila blizance. Mislite li da će mi oprostiti? Volim da ga naljutim - napisala je.

Republika

Foto: Instagram/

Influenserka Soudi kad se naljuti na muža slupa mu kola

Ova iskrena ispovest izazvala je burne reakcije među njenim pratiocima na društvenim mrežama, koji su se pitali da li će njen suprug oprostiti ove "nedolične" postupke.

Inače, Soudi je poznata po tome da redovno deli deli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama kako izgleda život žene milionera. Nedavno je odgovarala na pitanja pratilaca, otkrivajući neke zanimljive detalje. Tako je otkrila da je završila fakultet, ali i to da joj je roze boja najdraža. Ovaj neobičan spoj obrazovanja i ljubavi prema bojama dodatno je začinio njenu javnu ličnost i izazvao interesovanje javnosti.

Republika

Foto: Instagram/

Džamal Bin Nadaka sve oprašta svojoj ženi

- "Kakav je osećaj biti poznata samo zato što si bogata i zapravo nemaš nijedan talenat", upitao ju je jedan pratilac, a ona mu je odgovorila: "To je 10/10 da ti kažem".

 Ovaj odgovor dodatno je podstakao raspravu o uticaju društvenih mreža na percepciju slavnih ličnosti, ali i o samoj prirodi popularnosti i talenta u savremenom svetu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading