ŠOK, VERILA SE BRESKVICA? Pevačica jednim potezom izazvala HAOS! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.12.2023

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica zaintrigirala javnost svojom objavom!

ŠOK, VERILA SE BRESKVICA? Pevačica jednim potezom izazvala HAOS! (FOTO)

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Breskvica

Mlada i popularna pevačica Anđela Ignjatović, poznatija Kao Breskvica, već duže vreme je u srećnoj vezi. Pre nego što se saznalo za identitet, Anđela je krila svog dečka od medija, a redovno je uz zajedničke slike stavljala i emotikon vereničkog prstena.

Sada je ponovo podgrejala sumnje da se verila. Naime, Breskvica je na društvenoj mreži Instagram ispratila poslednji trend, gde je odgovarala na "leksikonska" pitanja, među kojima se našlo i ono ljubavnom statusu. Breksvica je na ovo pitanje odgovorila tako što je ponovo postavila emotikon vereničkog prstena, ali i nekoliko zvezdi.

Republika

Foto: Instagram.com

Breksvica odgovara na leksikonska pitanja

Inače, Anđelu je nedavno uhvatila ekipa "Paparazzo lova", gde se vidi kako u automobilu razmenjuju nežnosti. On se smeškao i uživao u pažnji dok je pevačica iskazivala svoju ljubav pred svima. Ovaj neobičan trenutak je sigurno iznenadio mnoge, imajući u vidu da je dečko Breskvice inače poznat po svojoj ozbiljnoj profesiji.

Inače, Breskvica je na početku svoje karijera bila u vezi sa reperom Mihajlom Veruovićem Vojažem, a njihov raskid jako teško je pao mladim fanovima koji su ih obožavali zajedno. U početku je Anđela prolazila kroz negativne komentare i osude jer je našla novog dečka, ali kako je njihova ljubav potrajala i pokazala se kao prava i iskrena, tako je haos na društvenim mrežama stao. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Breskvica sa svojim izabranikom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading