PEVAČ TRAŽI "SUROGAT OCA" ZA 18 GODINA MLAĐU SUPRUGU: Kolega Marije Šerifović šokirao sve izjavom nakon njenih radosnih vesti!

Autor:

Zabava

21.12.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Đorđe David, poznat po svom smislu za humor, iznenadio sve svojom izjavom!

PEVAČ TRAŽI "SUROGAT OCA" ZA 18 GODINA MLAĐU SUPRUGU: Kolega Marije Šerifović šokirao sve izjavom nakon njenih radosnih vesti!

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Popularna pevačica Marija Šerifović je 2. decembra ove godine dobila sina. Mali Mario došao je na svet u Los Anđelesu, uz pomoć surogat majke, a Marija je čestitke dobila i od kolege iz žirija takmičenja "Zvezde Granda", Đorđa Davida, koji nije krio sreću nakon ove radosne vesti.

- Nisam bio iznenađen ovom lepom vesti jer ono što mi pričamo u žiriju to je otprilike kao zakletva. Svi mi znamo ko ima kakav problem, želju, stremljenje i to ostaju u žiriju. Šta se desi u Las Vegasu ostaje u Las Vegasu – rekao je Đorđe.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Shutterstock

Marija Šerifović

Kako je David istakao, siguran je da će Marija biti još bolja u svim životnim poljima.

- Sada je to već priča koju možemo otvoreno da kažemo da Mara dugo razmišlja i radi na tome. Ona je strahovito puno energije, nerava, zdravlja i sna potrošila da bi došla do ovoga što je možda i njen najveći rezultat u životu, što sam joj i rekao. Ako je do sada bila fantastična, sada će biti duplo fantastičnija. Ali u svemu: i privatno, na mikrofonu, kao drugar, i kao član žirija i kao mentor. Govorim iz ličnog iskustva, Škorpije smo i ona i ja. Mislio dam da ja u sebi te neke stvari nemam dok nisam dobio Stašu. Zato se radujem unapred kada i kod Marije budu isplivale te neke stvari u prvi plan. Očekujem da će da bude briljantna u svim domenima života – ispričao je Đorđe za "Grand".

Republika

Foto: Republika.rs

Đorđe David

Kako kaže, ne bi ga iznenadilo da Marija dođe na neko od sledećih snimanja sa sinom, a on će biti tu da joj pomogne.

- Mislim da je Marija ozbiljna zver i da ona sve to kapira. Ako bude dovodila sina u „Zvezde Granda“ znaće tačno šta i kako treba, mada, velika je to buka i grupa ljudi i još je rano za to. To je moje mišljenje, ali dogodine bi možda i mogla da dođe s Mariom odmah na početku sezone – naglasio je Đole, a otkrio da li je zbog ove vesti poželeo da ponovo postane otac.

Republika

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Đorđe David i supruga Ana

- Najpre 59 mi je godina i mislim da mi je licna mnogo tanka na tu stranu, a Staša je nešto u šta sam zaljubljen od 0 do 24. Ona je nešto što je došlo ispred muzike, ali apsolutno, i sva moja energija je usmerena na nju. Sve što zaradim zaradim za nju. Sve što neko pokušava da mi otme doživljavam kao da mi otima od nje i tu sam vrlo agresivani grub. Svaki prvi udah ujutru je zbog nje, kao i svako sklapanje očiju pre sna. MIslim da ne bih imao dovoljno širine da podelim tu vrstu emocije, a mislim i da sam vrlo sebičan u smislu emocije. Trudiću se d aodigram majmuna u nekim situacijama kako se ona ne bi osetila usamljenom ili zapostavljenom, ali realno Staša je jedno sretno dete – rekao je Đole i potom se našalio na svoj račun.

- Ani sam rekao, pošto je 18 godina mlađa, ako bude imala potrebu da pokuša sa muškim detetom, učestvovaću u tome da odaberemo pravog čoveka za to. Da ga pozovemo sa neke klupe za rezervne igrače – dodao je Đole kroz smeh u šali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading